Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan akinek hamarabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek hamarabb volt része anális szexben mint vaginálisban? Pasik hogy reagálnátok ha ezt akarná a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Valahogy az anál jobban izgat, és nagy "álmom" hogy először az anált próbáljam ki. A fenekem már volt ujjazva, de konkrét behatolás nem történt. Jelenleg nincs párom,szóval sajnos nem aktuális a téma, de félek hogy furán nézne rám ha ezt így elmondanám neki. Ha volt ilyenben részetek, hogy alakult a dolog? Hogy hoztátok fel? Furcsállta a pasi? Elsősorban olyan nők válaszát várom aki hamarabb próbálta az anált mint a "rendes" szexet, vagy olyan pasiét, aki volt már ilyen lánnyal.
2019. nov. 22. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Hát én mosolyognék rajtad és nyitnám az ajtót....

F.

2019. nov. 23. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

11, a hátsó ajtót?:D

Én szeretnék a fordított világban élni, ahol szint az összes lány előbb veszítené el a popsija szüzességét mint a puncija szüzességét. Nekem jó lenne mert popsimániás vagyok, de sajnos valójában kevés az a lány aki tényleg szereti a popószexet.

2019. nov. 25. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

#12 talán mert a puncijukat szeretnék használni, te homok?

Te se vagy százas... menj innen a fétiseddel. Jó hogy nem nézed le a nőket, mert a nemi szervüket használják a szexre...

Te is a nemi szerved használod, te agyalágyult. Mi lenne, ha a legtöbb nő nem a farkad akarná, hanem csak az ujjaidat? És fintorognának, mikor előveszed a kis cerkádat.

Ne akard a nőket alázni a seggszexszel, te paraszt.

2019. nov. 26. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon boldoggá tenne ilyen nő és bár lenne....!
2019. nov. 27. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

12.

Nem,nem arra az ajtóra gondoltam!

Nem vonz az aberráció.

2019. nov. 27. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!