Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha fiukent izgat, hogy szub legyek?
6-os vagyok, mivel lepontoztak megindoklom miert irtam ezt hatha ugy jobban ertheto.
Nagyon nagyon nagyon keves nonek jon be a 100%-os dominancia. Ez alatt azt ertem, hogy mindig iranyitanak es “alaznak” szexualisan. Eveken at aktivan kerestem ilyen not es nem talaltam. Olyat talaltam aki dominans, szeret alazni DE nem mindig, es ezeket elvarja visszafele is de a kerdezo es a kerdezohoz hasonlo pasik erre nem kepesek, nem is jon be nekik. Emiatt pedig a no lesz elegedetlen.
Alkalmankent elmenni olyan nohoz aki penzert eljatsza, hogy domina nem ugyanaz es csak alkalomszeru nem allando. Szinten nem megoldas
Azert javasoltam a kerdezonek, hogy szokjon le errol, programozza at magat (lehet) mert eveken at hiaba fog keresni, ha kapcsolatba kezd egy novel ez ranyomja a belyeget es megmergezi a kapcsolatot, csak szenvedes majd szakitas lesz.
Remelem erthetoen indokoltam es nem bantottam meg vele senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!