Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha fiukent izgat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha fiukent izgat, hogy szub legyek?

Figyelt kérdés
Mindegy, h fiunak vagy lanynak legyek a szolgaja, csak beszeljen velem megalazoan. Valahogy az nagyon be tud inditani. Illetve a kiszolgaltaottsag is izgat es, hogy olyanok lassanak meztelenul akiket nem ismerek. Na meg a passziv szerep is bejon es az is, ha bennem van valami. Van az ilyen vagyakban szegyellnivalo?
2019. nov. 22. 01:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
En is szub vagyok de lany
2019. nov. 22. 01:38
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem baj, de akk olyan lányt kell keresned aki domináns
2019. nov. 22. 01:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Es olyan van?:) fiuk is erdekelnek amugym
2019. nov. 22. 01:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is pontosan ugyanezeket szeretném átélni, fiútól vagy lánytól az mind1 :) 25/f/m
2019. nov. 22. 02:31
 5/14 anonim ***** válasza:
25/f/bi* előző
2019. nov. 22. 02:32
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Lehet ezen valtoztatni, talan azzal jarnal a legjobban.
2019. nov. 22. 05:27
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Jo lenne egy nagyon fiatal kezdő sub ✌
2019. nov. 22. 07:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem vagy egyedüli szub pasi. Szégyellnivaló v. sem - semmi köze másnak hozzá, még aki "normál" szexben utazik az sem beszéli meg a szomszéd nénivel hogy mit hogyan csinál az ágyban.
2019. nov. 22. 10:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Akinek van kedve beszelgetni az irhat!😌
2019. nov. 22. 10:27
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

6-os vagyok, mivel lepontoztak megindoklom miert irtam ezt hatha ugy jobban ertheto.

Nagyon nagyon nagyon keves nonek jon be a 100%-os dominancia. Ez alatt azt ertem, hogy mindig iranyitanak es “alaznak” szexualisan. Eveken at aktivan kerestem ilyen not es nem talaltam. Olyat talaltam aki dominans, szeret alazni DE nem mindig, es ezeket elvarja visszafele is de a kerdezo es a kerdezohoz hasonlo pasik erre nem kepesek, nem is jon be nekik. Emiatt pedig a no lesz elegedetlen.

Alkalmankent elmenni olyan nohoz aki penzert eljatsza, hogy domina nem ugyanaz es csak alkalomszeru nem allando. Szinten nem megoldas

Azert javasoltam a kerdezonek, hogy szokjon le errol, programozza at magat (lehet) mert eveken at hiaba fog keresni, ha kapcsolatba kezd egy novel ez ranyomja a belyeget es megmergezi a kapcsolatot, csak szenvedes majd szakitas lesz.

Remelem erthetoen indokoltam es nem bantottam meg vele senkit.

2019. nov. 22. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!