Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominans emberek, mennyire legyen aktiv reszese a jateknak a szub?
a szub gyönyörét keresem, s azzal teszem boldoggá, hogy kiélheti szubságát. Mondja el, egyeztessünk a keretekről, és lehet véleménye. A döntés van nálam!
42/F
A jó szex alapja a kommunikáció. Nem csak a jó BDSM szexé, de minden szexé.
Úgyhogy a szub is nyugodtan (a saját és a társa érdekében) mondja el, hogy mire vágyik, vagy hogy ez vagy az a játék neki még izgalmasabb volna emez vagy amaz módosítással.
Szerintem ha már benne van az ember a játékban, akkor már nem feltétlenül jó elkezdeni megtárgyalni a szabályokat, én inkább azt preferálom ha utána beszéljük meg, de ezt embere válogatja.
Van hogy a szubom kezdeményez dolgokat egyébként, én azt szeretem. Pl a legutóbb a mellbimbóra szánt csipeszt rakta fel puncira hogy kipróbálja mennyire fáj. ;)
Az egy egész más kérdés, ha a szub ellenkezni kezd a játék részeként. Van ilyen típusú szub, angol terminológiában bratnak hívják. A brat arra vágyik, hogy valaki betörje, de amíg ez nem történik meg, addig ellenkezik, felesel, visszaüt stb. Van olyan dom, akinek ez bejön (azt hiszem ez a "brat keeper" -- a brat domináns "párja", ahogy a szaditáé a mazochista). Ha a párodban nincs ilyen "brat keeper", akkor lehet hogy inkább lelombozó, ha játék közben meg kell küzdenie veled.
37F/dom
Ne legyél fadarab, kommunikálj, jelezd ami tetszik, mesélj a vágyaidról. Tudod, mintha élnél ;)
Annyi, hogyha máshogy jobban tetszene, azt érdemes később felhozni, csináljátok egyszer úgy, ahogy a partnered akarja, aztán lehet variálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!