Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor en nem is vagyok szub, ugye?
Figyelt kérdés
Regen izgatott a szub dolog, de. Mar reg nem csinaltam. Es mostanaba lett ra ujra lehetosegem es valami borzaszto stresszt es felelmet ereztem. Regen is. Es nem akartam csinalni, ugy kellett magamra eroltetnem es utana is rosszul ereztem magam lelkileg. Nem azt erzem, h elvezem. Csak azt, h ez marha rossz es magamra eroltetem. Picit izgat, de valahogz megis inkabb az egyenrangusagra vagyok. Most akkor mi vagyok?2019. nov. 11. 04:49
1/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy a partnereddel volt gond?
2/3 anonim válasza:
Az ember folyamatosan változik ha egyenrangúságra vágysz akkor törekedj arra. Az vagy amit érzel. Csak azt csináld ami jól esik izgat boldoggá tesz.
3/3 anonim válasza:
Ha nem tetszik ne csináld, ilyen egyszerű.
Akkor se, ha divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!