Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy lány jóval idősebb pasit keres?
20-as!
Kizárólag a te kedvedért!
Akkor fiatal középkorú!
És ne hidd azt,hogy 30 felett olyan óriási hiba ha még nincs családod! Nem marad le az ember semmiről,és egyébként is időhöz van kötve minden? Ha nincs késztetés,kedv,akkor is alapítsunk családot? Elég szűklátókörű és tapasztalatlan vagy! És nem azért nincs "család" mert elsőbb a szórakozás,buli.. a nagy fenéket, magamból kiindulva tudod miért nincs 34 évesen? Mert rengeteget dolgoztam,dolgozok 20 éves korom óta és sajnos ilyen a munkám. Eleve embereket is csak akkor látok ha a buszon vagyok vagy ha arra a kis időre az utcán megyek.Aludni és enni sincs időm!!! Akkor,hogyan ismerkedjünk? Elárulom neked,hogy ez az embert már mentálisan át is formálja és sokszor azt mondom magamba is,hogy nem érdekel senki. Van egy másik tényező is.. szerintem nem csak én jártam ilyen cipőben. Volt egy 6 éves kapcsolatom,de a hölgynek nem lehetett gyereke egészségügyi okok miatt. Ez a kapcsolt alatt deült ki. De én ezek ellenére is szerettem és nem érdekelt a gyerek téma. Nehogy már a gyerektől legyünk boldogok,mert ha csak azért állunk össze valakivel az már óriási hiba.A szerelem a szeretet,a megértés a legfontosabb! De végülis szakítottunk..a munka és az egymás nélkül töltött idők ránk nyomta a bélyegét!És akkor én most öreg vagyok mert muszáj volt egész életemben pénzt szereznem és dolgoznom?
(34/ffi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!