Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan, hogy a nőgyógyászotok tetszett meg?
Figyelt kérdés
Olyan kellemetlen volt, mert látta hogy zavarban vagyok és kicsit mosolygott is, harmincas éveiben jár és jóképű, de nem tudom miért mosolygott eleinte.
Azóta nem tudom kiverni a fejemből, pedig veszett ügy alapjáraton a dolog.
2019. nov. 21. 21:56
2/5 A kérdező kommentje:
De nem olyan jellegűnek éreztem azt a mosolyt
2019. nov. 21. 21:59
3/5 anonim válasza:
Biztosan nem gondolt rad szexualisan és a mosolya nem erre utalt. Valószínűleg tényleg csak a feszültséget akarta oldani, meg akart nyugtatni. Ne gondolj ebbe semmi többet bele:)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ja, valószinű... :/
2019. nov. 21. 23:18
5/5 anonim válasza:
Neki ez munka, nem keveri a magánélettel. Kivétel persze akadhat, de nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!