Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel jobb egy ilyen pasival a szex?
Figyelt kérdés
19 vagyok, az eddigi pasijaim ilyen macisak, vagy mondjuk ugy hogy kevesbe sportosak voltak :)
En magam 10 eve aerobikozok, szoval ram ez nem mondhato.
Eleg sokat abrondozok azon, hogy milyen lehet egy izmos, sportos, kemeny testu ferfival a szex?
Nem ez az agyongyurt, hanem a szexin izmos, sportos.
Akinek van osszehasonlitasa, megirna, hogy jobb e a szex?
Koszonom
2019. nov. 21. 21:20
11/13 anonim válasza:
Vizualisan első pár hónapban jobb az izmos pasi , de utánna szerintem sok kulonbseg nincs , vagyis nekem annyora nem fontos a pasi testalkata
12/13 anonim válasza:
Nekem az elso szerelmem szalkasan izmos volt, vele jo volt a szex. Utana egy zsirosabb alkatu, de izmos parom volt, vele nem elveztem annyira. Most egy nagyon izmos baratom van, vele eddig a legjobb. :)
Egyebkent szerintem nem testalkat fuggo. Inkabb az a fontos, hogy teged mi indit be, milyen a srac, mennyire figyeltek egymasra, ki-mit szeret..
22/L
13/13 anonim válasza:
Nekem a legjobb eddig egy elég puhány testűvel volt. De annyira tudta, hogy mit, hogy kell! Nem a testen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!