Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel jobb egy ilyen pasival a szex?
19 vagyok, az eddigi pasijaim ilyen macisak, vagy mondjuk ugy hogy kevesbe sportosak voltak :)
En magam 10 eve aerobikozok, szoval ram ez nem mondhato.
Eleg sokat abrondozok azon, hogy milyen lehet egy izmos, sportos, kemeny testu ferfival a szex?
Nem ez az agyongyurt, hanem a szexin izmos, sportos.
Akinek van osszehasonlitasa, megirna, hogy jobb e a szex?
Koszonom
Itt egy kigyúrt szingli pasas akar önbizalmat növelni úgy érzem
Vagy egy macis srác lenyúlta a szerelmét
Basszus mit nem lehet ezena kerdesen megerteni?
Lanyoktol varok vakaszt, hogy megeri kiprobalni egy masfajta pasival a szexet vagy ugyanolyan/nem befolyasolja stb?
Mit kell itt kamu kerdes meg mittudomen...
Ugye, hogy lehet ertelmesen is valaszolni.
:)
Koszonom
4-es én pl nem vagyok kifejezetten sportos, de attól még "kemény, mint a kő", ahogy mondták már... :D Úgy hogy ez nem ezen múlik.
Kérdező egy izmos pasi látványra lehet jobb, teljesítményben nem biztos. A szex minősége nem azon múlik, hogy ki mennyit sportol, vagy mennyit foglalkozik a saját alakjával. /Bár ha túl sokat, akkor lehet önző is az ágyban./
Egy sportos nő se feltétlenül jobb, mert ha csak elfekszik, mint egy zsák krumpli, teljesen mindegy mennyire sportos alakja van...
31/F
Macis vagyok de nekem is kemény, lol
Ekkora tahót, aki azt írta hogy az izmosnak kemény csak a farka x))
Egyébként vigyázz a kokósakkal, azoknak nem hogy nem keményebb, de a kokitól még vissza is húzódott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!