Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyenről-ilyenre gyúrnám magam, lenne esélyem, hogy akár csak egyetlen átlagos lányt is találjak szexkapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
Ilyenről: [link]
Ilyenre: [link]
Lehet röhögni, de ha biztosan tudnám, hogy EGYETLEN lány is létezik valahol, aki kívánná a testem, ha olyanra gyúrom magam, mint a második kép, akkor ebből akkora motivációt nyernék, hogy megtenném.
De attól félek, hogy akkor se kellenék senkinek, hiszen tele van a világ izmos férfiakkal. És egy ilyen átalakulás nem kevés erőfeszítésébe telik az embernek és minden percben ott kell lebegnie a szeme előtt egy kellően erős végcélnak ahhoz, hogy képes legyen végig csinálni.
Én nem vagyok gyúrós típus, nekem csak az tudna kellő motivációt adni, ha tudnám, hogy van legalább egyetlen lány valahol, akinek akkor már kellenék.
2019. nov. 21. 04:34
11/12 anonim válasza:
#9 Te magad írtad régebben, hogy megcsaltad a feleségedet. Elítéled, de megtetted? Nem rossz. Mondjuk azt is írtad hozzá, hogy attól még szereted és jó férj vagy. Na mindegy...
12/12 anonim válasza:
Szerintem amúgy nincs semmi baj a testeddel ,de tudom ..nem ez volt a kérdés 🙄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!