Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után miért fáj mindenem?
Figyelt kérdés
Abban az esetben is fáj minden izmom, ha szex közben fizikailag nem terheltem meg magamat.
Ez olyan érzés, mintha a hormonok okoznák ezt a furcsa állapotot. Még másnap is nagyon fáradt vagyok, mindenem fáj, álmos vagyok és nehezen koncentrálok.
A partneremmel direkt kipróbáltuk, hogy mi van akkor, ha én nem terhelem meg magamat, csak fekszem és élvezem a kényeztetést.
Ugyanaz a végeredmény.
Régebben ez nem így volt. Most mi bajom lehet?
2019. nov. 19. 09:40
1/6 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Lehet kevés vitamint,vast viszel be a szervezetedbe
3/6 A kérdező kommentje:
50 éves vagyok.
2019. nov. 19. 11:11
4/6 anonim válasza:
Nem önmagában a szextől van, hanem a megemelkedett pulzustól. Sport és kiegyensúlyozott táplálkozás. Lehet 50 éves vagy, de sose késő elkezdeni egy kis cardiot, gondolom nem akarsz 5 év múlva infarktusban meghalni.
5/6 A kérdező kommentje:
Egész nap dolgozok, sokat mozgok és rendszeresen járok úszni.
2019. nov. 19. 17:14
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy rosszul csinálsz valamit.
Én 58 vagyok és nem fáj semmim utána, max. fáradt vagyok, mert igyekszem elnyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!