Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg tisztelet a kivételnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tisztelet a kivételnek, de sok iskolás vagy fiatal csaj,16 év feletti miért nem ápoltabb a kelleténél?

Figyelt kérdés

Voltam már 17,18 éves csajokkal olyan bulikba,ahol kora délutántól másnap hajnalig csak ugráltak,nem frissítették magukat fel sehogy.. még ha egy intim törlőkendőt vettek volna elő de semmit.. amikor megujjaztam éjjel egy csajt hát büdös volt na. Én napközben is hazamentem rendbe tenni magam és királyul letusoltam meg minden és úgy mentem este vissza.

És az izzadásgátlót sem ismerik, csak kiöltöznek,5 kiló festék,rúzs stb és kész.

Olyannal is találkoztam,hogy a kishölgy annyit ivott a buliba,hogy berottyantott szegényke és a sarokba kidőlt.

Ellenben az érett nők sokkal vonzóbbak és ápoltabbak! Tényleg maximálisan ismerik a különböző tisztálkodószereket is,és a fogkrémet is.

A fiataloknak nincs idejük?

2019. nov. 17. 23:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
89%

"És az izzadásgátlót sem ismerik, csak kiöltöznek,5 kiló festék,rúzs stb és kész.

Olyannal is találkoztam,hogy a kishölgy annyit ivott a buliba,hogy berottyantott szegényke és a sarokba kidőlt."

De jót nevettem ezen a részen.

Amúgy pedig, nálunk hírhedten rossz a fogak állapota. Már kisgyerekeknek is van lyukas foga. Később romlik a helyzet, jön a fogpótlás, miegymás. Sokaknak (főleg alkoholistáknál, cigányoknál látni) pedig több füle van, mint foga.

2019. nov. 18. 00:10
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ezek tipik azok a lánykák, akik attól gondolják magukat igényesnek, hogy egy tonna smink, kevés ruha van rajtuk. Mindenüket leborotválják. Csomó parfümöt fújnak magukra. Hatezer millió szépítőszerük van. De az alap dolgok kiesnek.... de azért nem minden lány ilyen szerencsére.
2019. nov. 18. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem igénytelen helyeken kene igénytelen lanyokat felszedni és nem lenne ilyennek probléma. Az aki egy buli után megengedi egy ismeretlen csavonak, hogy megujjaza az igénytelen több tekintetben is. Viszont idősebb korban már nincs annyi választásuk és nem” szarnak bele “ hogy aznap lesz e valami, nem is járnak el olyan sűrűn a nők, így nagyon akarjak higy aznap legyen valami mikor éppen ki mozdulnak. Szóval ok jobban “felkészülnek rá”. Bár ez lehet hülyeség én meg fiatal vagyok:D
2019. nov. 18. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Van erre megoldás bro' ne a 16 éves csajokat szedd fel akik másnap hajnalig buliznak, drogoznak, meg piálnak és a probléma valószínűleg megoldódik, vagy legalábbis sokat javul a helyzet :)

Szerintem ha egy 16 éves lány elmegy bulizni, szétcsapja magát és hagyja, hogy egy vadidegen ujjazza akkor nem arra gondol, hogy hú egy intim törlőkendővel meg kellett volna előtte mosnom, meg ah még csak hajnal 6 hát hazaszaladok letusolni hogy a pasi alá feküdjek reggel 8-kor.

2019. nov. 18. 00:16
 5/12 A kérdező kommentje:
De egyébként is ápolatlanok..ültem már buszon olyan fiatal csaj mellett akiben sajnos csalódtam.Nem buliba volt,nem az volt,hogy egész nap nem tudott tisztálkodni..hanem kora reggel így jönnek el otthonról,hogy pl:nem mosnak fogat! Tényleg tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára mert a többség azért nem ilyen. Ugyanígy a fiatal fiúk is ápolatlanok tudom..de egy lány azért picit többet tisztálkodhatna nem? Tényleg csili vili cuccban ruhában, a legdivatosabb táskával jelennek meg(ráadásul csinosak) a fogmosást meg nagyon sokan hanyagolják. Sötétsárgák a fogaik,és nem friss a lehelletük..Mármint a klasszikus értelemben vett fogmosást hanyagolják(fogkefe,fogkrém) :)
2019. nov. 18. 00:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Egyébként nem idegenek,mert egy településen élünk.. tehát mindenki ismeri egymást.

De állítólag a lányok,nők hamarabb lesznek nem friss illatúak mint a fiúk,férfiak. Főleg ott lent.. na meg főleg nyáron.

Ezt nem én mondom magamtól,hanem állítólag ezek a tények. Azért kell/kéne a lányoknak,nőknek többször tusolniuk,ápolni magukat! A sok smink az nem megoldás!

2019. nov. 18. 00:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen illatos szarok csak tönkreteszik a nyálkahártyát. Ami illatanyagot tartalmaz, az általában alkoholt is, az meg nem tesz jót.

Ideális esetben az ember nem áll össze akkora prolival, akinél lezuhanyozni sem tud, mondjuk... Egyébként meg ha valakinek kifejezetten orrfacsaró a szaga, érdemes lenne elgondolkodni a nőgyógyászon. A nők 60%-ának van valami ideiglenes vagy állandó nyavalyája, rendellenes folyása, stb. Párom is mesélt dolgokat az exeiről, konkrétan 7 lányból engem tudott csak kinyalni élvezettel, mert nem volt rossz ízem...

A többi szagra nem tudok mit mondani, a legtöbb nő egy ilyen helyen akármilyen, akkor is fel akarja szedni valaki. Ezért sem szeretem a szórakozóhelyeket. Ha pizsamában mész le egy hetes zsíros hajjal, mert a zhk miatt ennyire telett, valaki akkor is dögölőzni fog a seggedhez. Kolibulis tapasztalat.

2019. nov. 18. 00:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki nem akar csalódni az előtte menjen el fürdeni, most oda mész egy lányhoz a diszkóba aki kitudja hányszor volt pisálni és lehet még kakálni vagy netalán hányni és csodálkozol hogy büdös lesz az ujjad?
2019. nov. 18. 02:03
 9/12 A kérdező kommentje:

8-as..

Elég illuzió romboló képet alkottál meg na! :D

De lehet,hogy sok igazság van benne :)

2019. nov. 18. 02:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ott a gond, ezeknél a lányoknál,hogy reggeltől elkezdve suli meg minden.. és a mai fiatalok ugyebár még elmennek délutántól valahova beülni beszélgetni,(plázába csavarogni pl) addigra, kora estére meg ugyebár már nem frissek. Nagyon nem.
2019. nov. 18. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!