Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szoktátok ezeket megtenni? Csak az én partmereim ilyen nyomulósak? L

Figyelt kérdés

Hanyadik találkozón csókoljátok meg a másikat, illetve feküdtök le vele?

Ha nagyon szimpatikus és vonzó a másik, felszabadultan érzitek magatokat vele és komoly kapcsolatra ismerkedtek!

Nálam rendszeresen az van, hogy a pasi a 2. randin már le akar smárolni.. nekem ez nagyon korai, üres lenne az egész. Nálatok ez hogy van?

Nemeteket írjátok le légyszi:)

2019. nov. 17. 14:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
hát én már az első randin megpróbálom becsempészni a lompost, vagy legalább egy szopásra rávenni a nőt...
2019. nov. 17. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:

A jelenlegi párommal tulajdonképpen már az első randi előtt csókolóztunk. Egy hetet együtt töltöttünk (társaságban, az ok most mindegy), a vége felé már azért sejtettem, hogy akár valamit. Aztán a megfelelő időpontban lesmárolt, nekem meg jó volt. Utána kérte, hogy randizzunk:D Szex pedig a második randin volt.

Ha előtte már ismerek valakit, akkor nekem ez nem gyors. Minek kellene egy csókot akárhány randiig húzni?

Az persze más, ha mondjuk vakrandira megy az ember olyannal, akivel előtte nem is beszélt 3 szót se, de olyan randim még nem volt...

2019. nov. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!