Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arab férfiak tényleg nagyon nyomulósak?
Van egy ilyen urban legend hogy az arabok oda vannak a fehér bõrű szõke csajokért.
Alá is tudom támasztani, mert Londonban nekem beszélt egy török emberke hogy mennyire szép az a nõ akit épp figyeltünk, és mennyire tetszik szegényemnek a hidrogénszõke festett haj. De nyugi az az ember neked nem kéne.
Nyilván fiatal sármos szulejmánoknak is bejönnek az európai csajok. És ha nem is a vízum miatt kell aggódnod, de inkább abba gondolj bele, hogy milyen dolgokkal járatos a muszlim párkapcsolat...
Azt nem tudom ehhez még nem volt szerencsém...
27F
Van egy török haverom, de ő a legnormálisabb, legilledelmesebb fiú, akivel valaha találkoztam. Oké, vele volt az első csókom, ezt nem tagadom. De egyáltalán nem volt nyomulós, együtt aludtunk 2 napig úgy, hogy egyedül voltunk a házban, de nem nyomult, megértette, hogy a nem, az nem.
De nem mindegyik ilyen, rengeteg a "bob and vagene guy".
Félig arab vagyok. Igen a többség az ilyen. Kultúrából adodva sokkal közvetlenebbek, emiatt szólítanak le bárkit aki tetszik nekik, mert úgy sem veszítenek vele semmit. A magyar pasik is ezt csinalnák, csak toketlen a többség.
Az meg egy másik téma, hogy közülük néhányan milyen stílusban teszik meg ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!