Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ezt kipróbálnátok, megtennétek a pasitok kedvéért?
Figyelt kérdés
Miután a pasitok a szátokban ment el, csókolóznátok úgy, hogy még a szátokban van a sperma ezzel átadva egymásnak?
Esetleg volt már benne részed? Ha igen, milyen élmény volt?
24/F
2019. nov. 17. 08:20
2/10 anonim válasza:
Van jó ízű sperma, van rossz ízű. Csak a jóval csinálok ilyet.
4/10 anonim válasza:
1es én puncim nyalása után is smarolok a pasival akkor én leszbikus vagyok ?
26N
5/10 anonim válasza:
Alap volt eddigi puncisaimmal. 🙂 32f
6/10 anonim válasza:
Volt ilyen és nagyon beindít. Főleg, ha érzem a pasin, hogy nem kényszerből csinálja, hanem neki is tetszik.
36
8/10 anonim válasza:
Igen volt rá példa és tetszett. Nem nem bu...is miért lenne az,a nő is ha kihúzod a fa...kad sokszor a saját szájában van a pun...ja után. Nem kezdi el letörölgetni meg lemosogatni mert nyilván elvész az izgalom.. A saját testem része ez is, mellé pedig mindig is kíváncsi voltam az ízére. És azóta is van hogy így van befejezve a dolog. Szájba megyek el és utána csók. Elsőnek furcsa érzés volt, de mellette kellemes és izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!