Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, jók az ágyban a Puák?
Figyelt kérdés
Jöttetek már össze olyannal,akiről később kiderült,hogy pua?2019. nov. 16. 21:11
12/19 anonim válasza:
Ez elég gázul hangzik tényleg. :D
13/19 anonim válasza:
Az is gázul hangzik,hogy nem tudsz fogalmazni
14/19 anonim válasza:
Az nem esett le, hogy nem az vagyok akivel vitatkozol?:D
15/19 anonim válasza:
Kottából sz@rni, kottából dugni nem lehet!
Hát, kb. ennyit érnek a Puák pulyák!
16/19 anonim válasza:
Nekem volt egy pua haverom aki mindig tele volt Nővel. Szinte 2 hetente más nővel járt.
17/19 anonim válasza:
Ne keverjétek össze a puákat azokkal, akik előadásokra járnak puáktól tanulni. Az elsők akik tudnak is csajozni, folyamat gyakorolják is, hetente annyi lányt szólítanak le mint egy átlag ember egy év alatt. Persze nem pejoratívként értem az átlagot, csak a mértékként fogalmaztam így.
Aki pedig ennyi csajt szólít le, az egy idő után azért belejön, hogyan gyűjtsön be számokat.
18/19 anonim válasza:
Nalam ugy jarna, mint a becsongetos meg telefonalos multilevel marketinges. Es ugy nem szeretne jarni senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!