Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hamar el fogok élvezni ezek után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar el fogok élvezni ezek után?

Figyelt kérdés

Eddig csak kalandjaim voltak, viszonylag sokáig bírtam, 20 percet kb. De ugye ezekkel a lányokkal érzelem nélkül szexeltem. Most viszont van egy lány akit nagyon megszerettem és nagyon vonzódóm hozzá. Még nem szexeltünk, de már nagyon vágyom a kis testére:D

Ilyenkor hamarabb elélvez az ember ha szeretem is a lányt?

22f

2019. nov. 16. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Ha majd felnőlsz agyilag is, és szedsz magadra némi szexuális kultúrát, te is belátod majd hogy az a húsz perc nem sok... Sőt..

43F

2019. nov. 16. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
én nem tapasztaltam különbséget,esetleg érzelmileg volt telítettebb,intimebb az aktus. az a 20 perc (ha van előjáték),pedig elég ahhoz hogy egy nőt a csúcsra járasson az ember. persze itt mindenki lepedőakrobata és akár 1,5 óráig is bírja :D
2019. nov. 16. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Anélkül, hogy bárkire is utalnék (nem vagyok érintett, mert eddig nem éltem egy szobában összeköltözve partnerrel) de azért annyira vagyok tapasztalt, hogy hosszú távon minden egyes hétköznap 10 év után, 40 éveseknek ne vegyük már be azt a kamudumáját hogy minden alkalommal nekik 1 óra +os az átlag :D

Az a verzió kicsit hihetőbb, hogy a házasság alatt lassan csökkennek az együttlétek, de miért húznák el olyan sokáig, mikor már a 3164.-nek állnak neki?

Amúgy a kérdésre válaszolva, a szeretet nem arányos az izgalommal. Inkább a törődés lesz sokkal több, a tempó, de nem ettől mész el hamarabb.

2019. nov. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!