Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Mennyi idő után kívánjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi idő után kívánjátok már nagyon a szexet?

Figyelt kérdés

Barátom munkája miatt nem tudunk gyakran találkozni. 2 hete voltam nála, órákig szexeltünk, szerintem eddigi legjobb volt. Azt hittem végre kielégültem, de azóta csak még jobban kívánom. Az a baj most fog megjönni, nagyon szoktam görcsölni,így egy hét kilőve, én meg már a falat kaparom. Nők! Ti mennyi ideig bírjátok szex nélkül??

Csak NŐK válaszàt várom. Van kapcsolatom.

N

2019. nov. 16. 13:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10: ismerős :)
2019. nov. 17. 11:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Az a baj most is így vagyok. Ha csak rágondolok mit hogyan csináltunk, felizgulok tőle. Tegnap 2x masztiztam. Orgazmus után néhány órával megint kívántam. Ma fog megjönni,már fáj a hasam. Lehet még most gyorsan előtte magamhoz kéne nyúlnom. Szoktam akkor is masztizni ha megvan, de jobban szeretem ha lehet ujjazni is magam, meg fogdosni a melleim. Csak most azok fájnak, feszülnek már. Én nem tudom mi van velem, mert korábban nem kívántam ennyire a szexet. Az utóbbi időben van ez. :( Most is érzem, már "bizsergek" alul.

Egyébként jó olvasni, hogy sok nő ennyire élvezi és kívánja a szexet. Ez szuper!! Illetve jó párjaink vannak ezek szerint. :))

2019. nov. 17. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
#10es vagyok. Igen én se éreztem még ilyet pasi iránt de egyszerűen annyira vonz 5 éve hogy nem tudok lekattanni róla. Szerencsére ő sem rólam. Ha találkozunk mindig szex a vége.
2019. nov. 17. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Heti 1x szoktunk szexelni, de màr volt egy hònap is..

De egyèbkènt nincsenek szorongàsaim, nincs rajtam az a haj de baszhatnèk..

2020. jún. 5. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!