Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi idő után kívánjátok már nagyon a szexet?
Barátom munkája miatt nem tudunk gyakran találkozni. 2 hete voltam nála, órákig szexeltünk, szerintem eddigi legjobb volt. Azt hittem végre kielégültem, de azóta csak még jobban kívánom. Az a baj most fog megjönni, nagyon szoktam görcsölni,így egy hét kilőve, én meg már a falat kaparom. Nők! Ti mennyi ideig bírjátok szex nélkül??
Csak NŐK válaszàt várom. Van kapcsolatom.
N
Nekem nem függ össze az, hogy mikor szexeltem utoljára és mennyire kívánom. Előző kapcsolatom végén úgy leesett a libidóm, hogy hiába csak egyszer volt szex, közte én sem kívántam annyira, nem is nagyon maszturbáltam.
Most együtt vagyok valakivel, és fogalmam sincs mit csinált velem, de képes lennék egész nap szexelni. Napi 3 menet után is simán jöhetne a következő, és mikor hiába találkozunk heti kétszer, van minden alkalommal 2-3 szex, mellette minden nap önkielégítenem kell, mikor nincs itt:D Menzeszig ha még van időd, akkor csináld magadnak, és menzesz alatt is simán lehet maszturbálni...
2-3 napig megvagyok ha előtte volt orgazmus. Utána már érzem, hogy ha mást nem, saját kezűleg rendeznem kell a dolgot.
Hasonló velem is volt. Nagyon működött a kémia. Egy-egy találkozón órákig csak szex és pihi ment felváltva. Ha meg nem volt mellettem és csak bele gondoltam, magamhoz kellett nyúljak és állandóan vágytam rá és sose volt elég annyira jó volt vele.
26N
#8: Ugyanez van velem! Már másnap is úgy voltam vele, jó lenne újra órákat szexelni, teljesen felizgat az is ha csak rá gondolok. Jövőhéten végre találkozunk, de nem lesz szex. Na nem baj :)
Köszi mindenkinek, zöldet nyomtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!