Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a vágyaitok amiket nem mondtatok el a párotoknak?
Figyelt kérdés
Miért nem?
Nemet és kort is!
2019. nov. 16. 13:02
2/18 anonim válasza:
Nem mondtam el, de kívánom a húgát.
4/18 anonim válasza:
Én szivesek lennék mind két oldalról nyitot kapcsolatba
35F
5/18 anonim válasza:
A fétisem nem mondanám el neki, ha lenne párom.
6/18 anonim válasza:
Egy nagyobb farkat szívesen megnéznék (20 cm felettit) , neki 14 és van ezért nem mondok ilyet előtte.
7/18 anonim válasza:
Van egy kettő
Mert nem tekintene rám ugyanúgy utána
26 f
8/18 anonim válasza:
Igazából semmi olyat nem mondtam, ami nem róla szólt. Ha bármilyen nőtípusról csak úgy őszintén elkezdtem volna beszélni ami izgat (30as sportos nők, korosztályból bármelyik csinimodell, konkrét emberek akikkel valamikor találkoztam), már mindjárt azt gondolja hogy az egy utalás, hogy ő nem elég jó. Hiába csak fantázia.
9/18 anonim válasza:
Nincs, nem is volt még párom. Érdekel a lábfétises dolgok. Sokan gáznak tartják, de szerintem mégis jobb, mint az egyéb, de durvább dolgok.../37F/
10/18 anonim válasza:
bele élvezni egy fiatal lányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!