Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor és hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy biszexek vagytok?
Már a randizgatás időszakában, vagy csak később? És hogyan mondtátok el?
Elsősorban lányok válasza érdekel és a korotokat is írjátok le.
Köszi szépen!
A megismerkedésünkkor céloztam rá hogy egy nő sokkal jobb orálisan mint a férfiak. Láttam hogy tetszett a páromnak a felvetés. Megkérdezte hogy voltam-e nővel, elmondtam hogy igen.
Nagyon izgatta, minden részletre kíváncsi volt. Később szex közben is kellett neki élménybeszámolót tartani.
Nem zavarta ha néha csajos estén voltam. Később bevontuk őt is a dologba a barátnőmmel. Neki tetszett nagyon, nekem kevésbé, hogy őt is kényezteti.
Nincs optimális ideje, hogy hányadik napon, hányadik randevút követően. Akkor mond el, amikor úgy érzed megbízhatsz már a partneredben. Attól is függ, mit szeretnél "bevallani" a párodnak, csak azt, hogy már voltál / szexuálisan időnként izgat a saját nemed, vagy azt, hogy érzelmileg is tudsz hozzájuk kötődni. Utóbbit óvatosan, bizalmatlanságot tud szülni.
Megjegyzem a férfiak sokkal toleránsabban fogadják, ha a partnerük bisex, kevésbé féltékenyek egy másik nőre, sőt nagyon sok férfinak a fantáziájában szerepel két nővel.
Köszöntöm az eddigi válaszokat! :)
Sajnos az nem opció, hogy nem mondom el, számomra ez egy elég fontos dolog, hogy tudom magamról, hogy az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!