Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki mar anal utan oralozott beteg lett tole?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 09:59
1/10 anonim válasza:
Igen gyulladás száj fekély gyomor fekély
Gennyes véres székletem lett utánna és 2,5 hónap kórház az intenzíven
2/10 anonim válasza:
Nem oráloztam csak gumi nelkül toltuk, utána punciba. Mindkettönknek:3 hétig hasmenés, gombafertőzés, hányás, majdnem kórház lett a vége.
4/10 A kérdező kommentje:
Es ezekben az esetekben volt elotte beontes?
2019. nov. 15. 11:21
5/10 anonim válasza:
Már előtte is beteg volt (AZ AGYA annak, aki engedte).
6/10 Zsoltmester válasza:
Ettől nem lesz beteg senki.
7/10 anonim válasza:
Egyszer tortent veletlenul. Nem lett tole bajom.
Privit nem kerek.
8/10 anonim válasza:
Igen kérdező volt beöntés az alap... az emésztésed és a bélbaktériumok termelődése nem áll le azért mert beöntést végzel... az folyamatosan termelődik....
1es voltam .
9/10 anonim válasza:
Nem volt beöntés,punciból fenékbe is ment,utána volt orál is,semmi gond nem volt,de többet ilyet nem csinálunk :D
10/10 anonim válasza:
Mivel a 7. válaszoló (13:21) nem kér privátot, itt kérdezem
tőle: hogyan történhetett VÉLETLENÜL (Te írtad ezt), hogy a végbeledből a szádba tette a...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!