Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tagul a punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tagul a punci?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendszeres, gyakori szex melett mennyire-mennyi ido alatt tagul meg erezhetoen a noi nemiszerv? Azt olvastam valahol hogy tevhit a “sokat szexelt ezert mar olyan tag mint egy barlang” mondatok stb es hogy a renszedes szex inkabb jo hatassal van a puncira, edzi az izmokat stb. Valaki aki picit jobban ert ehhez az felvilagosithatna:) (evek ota elek parkapcsolatban ugyhogy a hulye k stb kommenteket legyszi hanyagoljuk de a normalisakat elore is koszonom:) )

2019. nov. 15. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Fizikailag nem tágul ki sem a rendszeres szextől, sem a tágítástól. Mármint akkor és ott igen, de utána visszahúzódik eredeti állapotára. Maximum azt tudod megtanulni hogyan engedd el magad, hogy még befogadóbb legyél, de véglegesre nem fog kitágulni. A tágítást ésszel csináljátok, ne okozzatok sérülést!

Egyénfüggő egyébként is, van akinek egy ököl belefér ha elengedi magát, másnak max. 3 ujj, akármennyit "gyakorol". A szexet ne ezért csináld, hanem azért hogy élvezd, egészségedre :)

2019. nov. 15. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Most gondold el, hogy szules utan se marad ugy.

Hacsak nem okloz teged egy barom-allat, ez a rugalmas szerv csak a feladatat latja el.

2019. nov. 15. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Pasiként viszont én azt érzem, hogy igeni tágul, vagy csak az ottani izmok lazulnak,

lassabban húzódnak vissza. Elég vastag a farkam, 5,5 centi az átmérője, és volt olyan barátnőm akinél az első 3-4 alkalomnál még nehezen ment be, de utána 1 hét kihagyással is könnyedén. Volt élettársammal, a szülés után csak immel-ámmal volt szex, de ő már olyan szinten el volt lazulva, hogy 10 perc után alig éreztem valamit, pedig császárral szült.

2019. nov. 15. 05:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Az izmok az orgazmustól erősödnek, nem pedig a rendszeres behatolástól.

A hüvely rugalmas, van egy "alapállapota" ami a korral (csökkenő ösztrogén mennyiség) és erősebb fizikai behatások miatt (pl, szülés) változhat.

A hüvelyizmok tornáztatása mind egészségügyi, mind szexuális jellegében tekintve is javítják a nők életminőségét. Ezért célszerű a hüvelytornát időben megkezdeni.

2019. nov. 15. 06:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom #4-es! Akiről írtam,hogy az első 3-4 alkalomig nekem jó szűk volt, ő egy 53 éves nő volt aki két gyereket szült még a 30-as évei elején. Meg előttem egy évig nem volt senkivel. Elmondása szerint mellettem tornáztatta a hüvelyizmait, de én ezt sajnos nemigazán éreztem.
2019. nov. 15. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Az izom sorvad. Tapasztalatom szerint az évek múlásával. 40 körül a nők tágabbak (bár van aki szűkebb mint egy 20 éves) 50 körül pedig már majdnem harangozni lehet benne.

Kegel gyakorlatok - intim torna állítólag segít.

2019. nov. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!