Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha házibuliban hagyom hogy tapizzák a mellem, popsim? 19L
Szerintem, te 1 nagyon buta qurva lehetsz, akit rohadt sokan fognak fa.szra rántani, de ez nem jelenthet neked gondot szerintem.
A barátod meg 1 igazi csicska, pancser lehet!
Szóval a mondandóm lényege, hogy ne akarj kapcsolatban élni!
Teljesitsd a küldetésed, és vegyél szépen torokra mindenkit.😳😀
Terhes meg ne legyél szerintem, mert elég nagy szarban leszel, ha a gyerek majd megkérdi ki az apja! 😂😂😂😂
Ok ebbe én is beszállok.
1. Akkor megcsalás ha a barátodnak megcsalásnak számít, ill. attól függ miben állapottatok meg, milyen elveken alapszik a kapcsolatotok.
2. Amúgy aki kur válkodik férfi/nő, nincs azzal baj, de azt jobb ha tudod mindenki annyit ér a saját maga szemében is, amilyen szerepet szán magának az életben. Na ha te mindenki tapipadja akarsz lenni, vagy a mindenkit leszopó lány...vagy aki csak alkalmi kapcsolatokban él...ezek nem túl nemes szerepek az életben, szerinted?
Igen, megcsalás.
És ha ezt engeded, akkor jellemzően nem szokott itt megállni a dolog, gyakorlatilag jelzed a pasinak hogy nyitott vagy, mehet tovább... csak a nőkhöz nem értő kisfiúk nem dugnak meg innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!