Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőmmel nem találjuk meg a közös nevezőt az ágyban?

Figyelt kérdés

Már nem az első alkalommal érzem ezt, hogy a barátnőim nem elegek számomra. Legtöbbjük visszahúzód, csak fekszik mint egy darab fa. Pedig normális pasi vagyok, nincsenek fétiseim, rendszeresen sportolok, rendes munkám van, mégis szinte csak ilyen lányokat fogok ki.

F 31

2019. nov. 14. 13:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a megbeszélés nem segít, akkor semmit. Ezekkel a lányokkal nem illetek egymáshoz ilyen téren. Vagy továbblépsz, vagy elfogadod és marad így.
2019. nov. 14. 13:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondolok hogy néha kezdeményezze ő is a szexet, ne csak akkor csináljon valamit ha külön kérem. legyen vad és önálló, ne csak feküdjön alattam. én hiába próbálom ezeket kihozni belőle ha nem érzem rajta ha akarná, onnantól meg elveszíti a varázsát a dolog mert nem spontán.
2019. nov. 14. 13:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Fura mert az itteni amazon csajon normális pasit keresnek én meg egy normális lányt, a két csoport mégsem találkozik az életben? pedig itt vagyok :D
2019. nov. 14. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Három dolgot:

1) Beszélgess velük, jelezd hogy te mit és hogyan szeretnél.

2) Partnercsere amíg olyan barátnőt nem találsz akivel szexuálisan is összeilletek.

3) Szerénység... az addig okés, hogy te mit szeretnél, de te mit teszel érte, figyelsz a partnereidre, megadsz nekik mindent, vagy csak egyoldalúan várod hogy ők legyenek odaadó sorozatélvező perverz kis "dögök"?

2019. nov. 14. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz mit kezdeni a langyosvérűekkel, pasiba is van ilyen.
2019. nov. 14. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:
4-es, semmi ilyesmi, csak annyit várok amennyit én is adok, többet nem. de az hogy a többség csak fekszik mint egy zsák krumpli és külön kérni kell hogy néha üljön már rám legalább pl az tök gáz. ne abból álljon a szex hogy hagyja magát. én megteszek szerintem mindent, odaadó vagyok és önzetlen de az lelombozó amikor a lánytól nem kapok visszajelzést.
2019. nov. 14. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor addig kell keresni, míg megfelelő partnert nem találsz.
2019. nov. 14. 13:37
 8/12 A kérdező kommentje:

7es,

31 évesen nem keresgélni akarok hanem megállapodni és nyugalmat, biztonságot egy olyan nő mellett akivel minden frankó.

2019. nov. 14. 13:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

És ahhoz, hogy ezt elérd, megfelelő partnert kell találni. Találni pedig csak úgy lehet, ha keresel:)

De amúgy megértem, nekem sincs semmi hangulatom keresgélni, annak örülnék, ha itt lenne valaki, akivel mindenben illünk egymáshoz. Most!

2019. nov. 14. 13:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Dettó, huszonévesen még élveztem a csajozást és hogy 3 havonta más barátnőm van, de most már nem erre vágyom.
2019. nov. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!