Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőmmel nem találjuk meg a közös nevezőt az ágyban?
Már nem az első alkalommal érzem ezt, hogy a barátnőim nem elegek számomra. Legtöbbjük visszahúzód, csak fekszik mint egy darab fa. Pedig normális pasi vagyok, nincsenek fétiseim, rendszeresen sportolok, rendes munkám van, mégis szinte csak ilyen lányokat fogok ki.
F 31
Három dolgot:
1) Beszélgess velük, jelezd hogy te mit és hogyan szeretnél.
2) Partnercsere amíg olyan barátnőt nem találsz akivel szexuálisan is összeilletek.
3) Szerénység... az addig okés, hogy te mit szeretnél, de te mit teszel érte, figyelsz a partnereidre, megadsz nekik mindent, vagy csak egyoldalúan várod hogy ők legyenek odaadó sorozatélvező perverz kis "dögök"?
7es,
31 évesen nem keresgélni akarok hanem megállapodni és nyugalmat, biztonságot egy olyan nő mellett akivel minden frankó.
És ahhoz, hogy ezt elérd, megfelelő partnert kell találni. Találni pedig csak úgy lehet, ha keresel:)
De amúgy megértem, nekem sincs semmi hangulatom keresgélni, annak örülnék, ha itt lenne valaki, akivel mindenben illünk egymáshoz. Most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!