Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar kezdeményezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Helló! A problémám a következő: 2 és fél éve vagyunk együtt a párommal, jó a kapcsolatunk, kevés veszekedéssel (ami amúgy ritka is, nem csak kevés). Én idén érettségiztem, és vidéken éltem a szüleimmel, ő Pesten és már dolgozott, emiatt általában csak hétvégén találkoztunk, akkor mindig volt szex.

Az utóbbi 3 hónapban azt vettem észre, hogy nem kezdeményezi a szexet...már leültem vele erről beszélni, azt mondja, azért nem kezdeményez, mert őt izgatja, ha én "irányítok", én mászok rá és kezdeményezem a szexet. Előtte persze megy a smárolás, simogatás és mikor "oda" nyúlok akkor már kemény neki és áll, ergo be van indulva de nem kezdeményez, csak a hátam s a derekam simogatja. Régebben azért tapizott, anélkül, hogy én értem volna először "ott" hozzá...

A szex sosem pár perc, mindig bírja, van, hogy háromnegyed órán át.

3 hete felköltöztem Pestre (a családommal, mi ketten nem lakunk együtt), így több idő jut a találkozásra, nem csak hetente egyszer találkozunk és előfordul, hogy már odáig eljut, hogy a combom simogassa vagy a fenekem, anélkül, hogy én nyúlnék először a farkához. De még így sem az igazi, néha úgy viselkedik, mint egy szűz kamasz, aki tapasztalatlan, mikor hova érjen és meddig menjen el...régebben nem volt ilyen! Nem állt meg a combom simogatásánál, ameddig nem fogtam őt meg.

A kapcsoltunk nem lett rosszabb. Nincsenek problémáink, 3. fél sem volt soha a kapcsolatunkban. Ő rakodó munkát végez, sokszor mondja, hogy fáradt, amit megértek, de ez feljogosít arra, hogy 3 hónapja ne kezdeményezze a szexet, illetve ha igen, akkor csak a combom simogatásáig jusson?

Fiúk, férfiak, egyszerűen ilyen tényleg létezik, hogy annyira izgató, ha a nő, kezdeményez, hogy ti inkább nem szoktatok? Vagy csak egyszerűen túl lihegem és van ilyen időszak mind nő, mind férfi életében, hogy a másik kezdeményezésére vár? Megjegyzem, mikor 1 éve voltunk együtt, előfordult, hogy minden alkalommal én kezdeményeztem a szexet, mert láttam rajta, hogy ez neki bejön és ez engem is izgatott, de az az időszak csak pár hétig tartott. Vagy valami más gond van a háttérben?

19/N, 21/F

2019. nov. 14. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Szexuálisan kihűlt a kapcsolatotok ennyi történt, mással is megesett már. Két dolgot tehetsz, vagy kezdeményezel és kicsit aktívabb vagy, vagy partnercsere olyan pasira aki kíván és ki is fejezi (ez egyébként amúgy is be fog következni, csak előtte még agonizáltok egymással egy ideig).
2019. nov. 14. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Az üzenetedből azt nem értem, hogy miért ne kívánna? Oké, nem kezdeményez, ezt én írtam. De ha nem is kívánna, akkor lerázna valami kamu dumával vagy a szex nem lenne több 5 percnél vagy nem is vágyna arra, hogy engem is kielégítsen (értem itt most az utójátékra, ha épp nincs orgazmusom szex közben), nem?

Törekszik rá, hogy én is élvezzem és kielégüljek. A szexről nyíltan tudunk beszélgetni. Azon kívül, hogy nem kezdemémyezi, minden oké és mindketten élvezzük. Ilyen lenne egy szexuális kihűlt kapcsolat?

2019. nov. 14. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ugyan már! Milyen szexuálisan kihűlt kapcsolat! Jajj.. Szinte még gyerekek vagytok és pár év alatt nehogy már kihűljön! Az már nagyon gáz és érdekes lenne! 25 év után már kitud hűlni esetleg!

Akik most 45 évesek és házasságban élnek 20 éve,olyan vadul néznek még mindig egymásra és olyanokat csinálnak még mindig az ágyban este,hogy csak na!

2019. nov. 14. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Én pont ezért írtam az első válaszolónak, hogy picit túlzásnak tartom, hogy ez egy szexuálisan kihűlt kapcsolat lenne. Ugyanúgy csinálunk újdonságokat az ágyban és miegymás...a gond csupan az, hogy nem kezdeményez, de nekem ez túlzás arra, hogy ez egy szexuális téren kihűlt kapcsolat lenne, pláne, hogy eddig 2 év alatt hetente egyszer találkoztunk legtöbbször, mindig vártuk az együttlétet, a párom az utóbbi 3 hónapban csinálja ezt.
2019. nov. 14. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!