Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért röhögik ki a lányok a kisfarkúakat?
Figyelt kérdés
...közben arról papolnak, hogy nem fontos a méret, csak tudja használni...2019. nov. 14. 09:15
11/14 anonim válasza:
"Nekem pl. jobban számít a hossza, mint a vastagsága. Kb. 18 cm hosszú pénisz éri el a méhszájamat. De vannak itt olyan urak, akik biztos jobban ismerik a testemet, mint én a sajátomat.
"
Senki se mondta. Anatómiai ismeretek a vastagság oldalán vannak. de nyilván vannak eltérő igények mint a tied.
van aki kifejezetten utálja ha a méhszájat bökdösik.
12/14 anonim válasza:
Ez a "kb 18 centi" kicsit furcsán hangzik így első olvasatra! Akkor az akár még kisebb is lehet ha rossz a szemmértéked, vagy a pasi hazudta nagyobbnak. Azért írom, mert én a 16-al is simán beértem mindig odáig.
13/14 exronin válasza:
Szerintem a nők túlnyomó többsége nem centivel a zsebèben járkál és ahogy neked nincs reális elkèpzelèsed arról, hogy mennyi 5-10-15-20-30 centiméter, úgy nekik még annyira sincsen. Természetesen nem degradálok senkit, de ezt tapasztalatból tudom.
14/14 anonim válasza:
Sosem röhögnék ki emiatt senkit, sőt nem is érdekel a méret. Voltam már kisebb farkú pasival és nagyon is jó volt. Ha valaki ilyet tapasztal, akkor vagy idióta a lány vagy éretlen. Higgyétek el, nem érdemes ezen görcsölni. Max azért lesz rossz a szex, mert ezen kattogsz, nem azért mert kicsi a farkad. Szép lány vagyok, szép arccal szép testtel..de sosem érdekelt kinek mekkora a farka. Jó lenne ha egyszer és mindenkorra leszakadnátok erről a kisf.sz témáról. Lehetsz jó az ágyban kicsivel és lehetsz rossz naggyal. A kisebbségi komplexus meg taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!