Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuzesseg elvesztese?! 22/L
Nem talaltam meg eddig a megfelelo partnert hozza. Nem akartam elsietni a dolgot, de igy is nagyon felek hogy milyen lesz?!
Mire kell odafigyelni ?
Mivel az elso lesz meg a tovabbiakban is csak gumi johetne szoba!
Nagyon faj, milyen erzes? Kinek mennyire verzett?
Ha megvan utana mi a teendo? Az a fajdalom ami van akkor, mihez lehet hasonlittani?
Meg ami erdekel a tovabbiakban kb hanyadik alkalommal nem fog fajni?
Bocsanat a sok kerdestol.
22/L
Fura :D
De nyugíí! Majdcsak összejön. Az odafigyelés meg kettőtök dolga :).
Látszik hogy izgulsz a dolog miatt. Minden jön természetesen. A nagy hangsúly azon van hogy a számodra normális partnert megtaláld akivel könnyedén leszel őszinte. Már a legelső pillanattól kezdve mindent mondj el őszintén és szex közben is mond neki ha valami nem esik jól.
Ha még kérdesed van írj privátban.
Nem kell rágörcsölni. A lényeg hogy el legyél lazulva, mert akkor fáj a legkevésbé.
Értelmes pasit válassz, mert az odafigyel rád és így te is élvezheted az aktust.
Csak bízd rá magad a partnerre és nr vállalj be olyat amit nem szeretnél
Amit mindenképpen javasolnék, hogy csak akkor feküdjél le valakivel ha tényleg akarod és felkészültél rá.
Óvszer mindenképpen kell, én még +sikósitót is ajánlanék hozzá, mert nem minden óvszer jó ilyen szempontból. A vizes alapú Bartoline ajánlom.
A lepedőre terítsél egy olyan törölközőt ami nem probléma ha picit véres lesz, ne az ágyneműt kelljen utána tisztítani.
A partneredet kérjed meg hogy ne kapkodjon és legyen előjáték amíg rendesen benedvesedsz.
Maga a szűzhártya elvesztése nagyon egyén függő, van aki semmit nem érez belőle, van aki enyhe fájdalmat az aktus elején, de ez csak a behatolás elején. Hogy milyen pózban érdemes először próbálkozni? Ahol a férfi jól tudja szabályozni a behatolás mélységét, például kutya pózban, de sok nőtől azt halottam, hogy ők inkább ráültek a partnerre és ők szabályozták az első behatolást vagyis akkor lovagló póz.
Az első szeretkezés után lehet minimális fájdalom a méhednél, ez normális, főleg ha a férfinek nagy szerszáma van és eléri a méhszájadat, ezt érdemes óvatosan kitapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!