Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szuzesseg elvesztese?! 22/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuzesseg elvesztese?! 22/L

Figyelt kérdés

Nem talaltam meg eddig a megfelelo partnert hozza. Nem akartam elsietni a dolgot, de igy is nagyon felek hogy milyen lesz?!

Mire kell odafigyelni ?

Mivel az elso lesz meg a tovabbiakban is csak gumi johetne szoba!

Nagyon faj, milyen erzes? Kinek mennyire verzett?

Ha megvan utana mi a teendo? Az a fajdalom ami van akkor, mihez lehet hasonlittani?

Meg ami erdekel a tovabbiakban kb hanyadik alkalommal nem fog fajni?

Bocsanat a sok kerdestol.

22/L

2019. nov. 13. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Fura :D

De nyugíí! Majdcsak összejön. Az odafigyelés meg kettőtök dolga :).

2019. nov. 13. 07:52
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Látszik hogy izgulsz a dolog miatt. Minden jön természetesen. A nagy hangsúly azon van hogy a számodra normális partnert megtaláld akivel könnyedén leszel őszinte. Már a legelső pillanattól kezdve mindent mondj el őszintén és szex közben is mond neki ha valami nem esik jól.

Ha még kérdesed van írj privátban.

2019. nov. 13. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
No para.. Csak nem hiszik el, hogy szűz vagy. Ami valahol érthető. Nekem se hiszi el senki, pedig csak most leszek 19. Inkább úgy csinálok mintha már nem lennék az. 😁
2019. nov. 13. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell rágörcsölni. A lényeg hogy el legyél lazulva, mert akkor fáj a legkevésbé.

Értelmes pasit válassz, mert az odafigyel rád és így te is élvezheted az aktust.

Csak bízd rá magad a partnerre és nr vállalj be olyat amit nem szeretnél

2019. nov. 13. 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de azt is kérdezhetnéf tőlünk ,hogy milyen érzés a siklóernyőzés, mi meg leírhatnánk, de abból sosem fogod tudni, azt majd meg kell tapasztalni! A lényeg: őszinteség, kommunikáció és hogy legyél jól felizgulva, és csak azt , amit akarsz.
2019. nov. 13. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit mindenképpen javasolnék, hogy csak akkor feküdjél le valakivel ha tényleg akarod és felkészültél rá.

Óvszer mindenképpen kell, én még +sikósitót is ajánlanék hozzá, mert nem minden óvszer jó ilyen szempontból. A vizes alapú Bartoline ajánlom.

A lepedőre terítsél egy olyan törölközőt ami nem probléma ha picit véres lesz, ne az ágyneműt kelljen utána tisztítani.

A partneredet kérjed meg hogy ne kapkodjon és legyen előjáték amíg rendesen benedvesedsz.

Maga a szűzhártya elvesztése nagyon egyén függő, van aki semmit nem érez belőle, van aki enyhe fájdalmat az aktus elején, de ez csak a behatolás elején. Hogy milyen pózban érdemes először próbálkozni? Ahol a férfi jól tudja szabályozni a behatolás mélységét, például kutya pózban, de sok nőtől azt halottam, hogy ők inkább ráültek a partnerre és ők szabályozták az első behatolást vagyis akkor lovagló póz.

Az első szeretkezés után lehet minimális fájdalom a méhednél, ez normális, főleg ha a férfinek nagy szerszáma van és eléri a méhszájadat, ezt érdemes óvatosan kitapasztalni.

2019. nov. 13. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb tapasztalt pasit válassz aki gyengéd, nem önző ės figyel rád!
2019. nov. 13. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy ne izgulj rajta ha megtaláltad a megfelelő partnert akkor nem lesz gond. Mindenki más,hogy kinek milyen lesz, nekem például nem vérzett, fájni fájt de nem tudom mihez hasonlítani, úgy az első öt hat alkalom nekem nem volt annyira kellemes utána kezdett jobb lenni.
2019. nov. 13. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem találtad meg eddig, akkor minek agyalni rajta? Akkor kell átmenni a hídon, amikor odaérünk.
2019. nov. 13. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, hogy milyen az első, nekem pl. nem fájt és nem vérzett.
2019. nov. 13. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!