Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan orálozásotok, ami valami miatt emlékezetesebb mint a többi?
Figyelt kérdés
Ami különösen jó, vagy izgalmas volt valami miatt? Elmesélitek? Életkor is érdekelne.2019. nov. 12. 13:45
1/8 anonim válasza:
Igen volt ilyen.
Az első is az volt.
2/8 anonim válasza:
Az első a barátommal - 16 voltam
Mikor megcsaltam - 18 voltam
Mikor ő csalta meg velem az új barátnőjét - 19 voltam
3/8 anonim válasza:
#2: Micsoda mely gondolatok egy prostitol.
4/8 anonim válasza:
Az első mindenkinek emlékezetesebb :) Egyébként meg igazán emlékezetes mindig a partnertől függ, mármint hogy mennyire volt szimpatikus.
5/8 anonim válasza:
Az első ilyen volt, akkor 15voltam.
6/8 anonim válasza:
Igen az első, mert egy ismerős bácsival volt,aki fokozatosan vett rá dolgokra, úgy hogy akkor még azt sem tudtam, hogy igazán mi történik velem (14é voltam akkor és tapasztalatlan)
22l
7/8 anonim válasza:
Nekem is az első. Legfőképpen azért, mert még nem tapasztaltam ki a pasikat, és számomra olyan meglepő volt mikor elment,(ne kérdezzétek hogy miért) hogy egyből lenyeltem az egészet, pedig elég sok spermája volt a pasinak. Aztán volt egy pasi, akinek rendesen finom volt a spermája. Én amúgy is lenyelem általában, de az övét teljes élvezettel nyeltem.
8/8 anonim válasza:
6-os! Ismerős bácsival volt? Miért, hány éves volt, hogy bácsizod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!