Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ad ki a férfi semmilyen hangot szex közbe?
Őszintén szólva szégyellek nyögni. Nem tartom férfiasnak.
Akármennyire is élvezem, igyekszem csak szuszogni közben.
Nekem akarva se hagyják el a számat diszkrét nyögések, meg másmilyenek se... :D Oké, nagyobb sóhajok igen, de ennyi. Ez nem arról szól, hogy nem élvezem, hanem arról, hogy egyszerűen nem vagyok hangos típus. :D
31/F
Ezt én is tapasztalom magamon. 37 éves férfi vagyok. S elgondolkodtam ezen. Szerintem ez nálam azért alakult így mert sokáig nem volt saját lakásom. Így halknak kellett lennem maszturbáláskor is…
Persze tudom ez a szokás idővel elmúlna, de még mindig halk vagyok…
Kerdezo!
Ez engem is irrital..
Joo, nyilvan ne vonyitson mint egy kutya de valamennyi nyogeshang kijohetne parombol is. Rakerdeztem, o azt mondta azert nem nyog mert olyankor nem arra figyel hogy mennyire jo vagy hogy ad e hangot. Elvezeskor ad de szex kozben nem, es ez hianyzik nekem. Pedig tokre izgatna.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!