Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak szadista nők?
Figyelt kérdés
Akik szeretnek fájdalmat okozni, élvezik ha fáj a másiknak, élvezik, hogy miket tehetnek a pasival?
Úgy vettem észre hogy ilyen nőből nagyon nagyon kevés van, nem igazán találtam még olyan partnert, akit ez izgatna.
2019. nov. 12. 11:28
1/12 anonim válasza:
Keresgélj az smpixie-n a dominák között,ne itt!
Itt ha lenne is ilyen nő az mélyen hallgat!!!!
2/12 A kérdező kommentje:
Smpixie dominák fizetősek. Úgy értem van-e olyan aki nem a pénz miatt csinálja, hanem mert élvezi?
2019. nov. 12. 12:18
3/12 anonim válasza:
Igen, vannak ahogy fent is írták smpixie. Ettől még prostik ugyanúgy lesznek - amire kereslet van, ott mindig lesznek akik pénzt akarnak keresni rajta.
4/12 anonim válasza:
Egy alapfokú szadizmus minden nőben van... :D Csak meg kell neki mutatni fokozatosan, hogy mit szeretsz és elég nagy eséllyel tetszeni fog neki. :))
5/12 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, de nem nagyon van, szerintem. Főleg, ha űz is valamilyen küzdősportot is mellette.
6/12 anonim válasza:
Én kuzdosportoltam 10 évet és néha szadista vagyok:) Bár azért nem vetem meg a romantikus és gyengéd szexet sem, de jobban élvezem a durvát.19L
7/12 anonim válasza:
Minden nő szadista. Csak ezt többnyire más területeken élik ki.
8/12 anonim válasza:
Igazad van utolsó
Legtöbbjük a főzésben majd az étel párjukkal való megetetésben éli ki.
10/12 anonim válasza:
Persze hogy vannak. "Több dolgok vannak földön és égen, mintsem bölcselmetek álmodni képes". Tegnap pont elkezdett nekem írni egy ilyen no itt a gyakorin. De engem nem vonz ez a dolpog neki meg van párja. Csak felhozta hogy o am. A BDSM-et kedveli és a sub hajlamú, mazo pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!