Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok lány kiváló érzelmi szadista, de fizikai részét már nem akarják csinálni?
Na, egy panaszkodó pasi...
A nők inkább az alárendelt oldal felé húznak, persze vannak dominánsak is, de kevesebb, ezen belül pedig a szadisták meg még annál is ritkábbak. Törődj bele, a fordított szerepek sokkal gyakoribbak.
Én pl. azért nem, mert nem feltétlenül tudom felmérni, hogy mennyit bír el a partnerem, illetve mi esik neki jól pontosan. Hiába esek neki egy konyhakéssel vagy pengével, ha mondjuk azt nem akarja, hogy szép mintákat véssek a bőrébe, vagy verem véresre a hátát egy korbáccsal frusztrációmat kiadván, ha mondjuk ő csak arra vágyik, hogy abszolút passzív lehessen szex közben, és amíg mondjuk meglovagolom, addig ki legyen kötve keze-lába, miközben a melleimet az arcába lógatva majd' megfullad.
Nem mindenki szereti az erős fájdalmat, aki azt mondja.
Úgyhogy ha pl. arra vágysz, hogy a kalodába zárt, duzzadt heréidet harapdálják, akkor működj közre a kivitelezésében és adj egyértelmű utasításokat, amíg rá nem érez a másik, meddig mehet el.
Lelkileg gyötörni férfit fájdalmasabb mint testileg.
Egy nő nem tud akkorát ütni hogy az tényleg istenesen fájjon ezért a lelkedet tiporjuk szét. Az csuklóból megy
én érzelmi szadista vagyok az ágyon kívül, de az ágyban pontosan a lelkiismeretem miatt sub.
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!