Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalázó mikor "lesalátázzák " a puncit?
Nagyon kevés punci (de akár farok is) ami tökéletes. Érdekes hozzáállás,hogy megnézed és dobod. Egyéjszakásnál OK, az kizárólag a szexről szól, bár nem hiszem,hogy aki egyéjszakásra vágyik annyira igényes,hogy nem felel meg Neki csak a tökéletes...
"Kedvencem" a MILF salátás puncival kifejezés:(
Az a pasi akinek ez mérvadó egy kapcsolatnál nem tudom mennyire tökéletes adottságokkal rendelkezik.
Hozzáteszem: hosszútávon azért sokat változik mindenki, akkor mi lesz?Ki lesz dobva mert salátás a puncija, megereszkedett a melle? És a pasi?Ő ugye végtelenségig hozza a formáját minden porcikájában ;)
Szerintem nem megalázó de tényleg nem előnyös a név lehet szebb és előnyösebb nevet is találni rá
Nekem nagyon tetszik sajnos még nem volt olyan barátnőm akinek ilyen puncija volt de szeretnék egyszer egy ilyen nővel összefutni
És sok férfinak tetszik legalábbis a baráti körömből 60-70% nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!