Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem megalázó mikor "lesalátázz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalázó mikor "lesalátázzák " a puncit?

Figyelt kérdés
Szebb kifejezést is lehetne találni.
2019. nov. 11. 22:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

En sem szeretem ra ezt a kifejezést.

A volt párom mindig pillangó szárnynak hívta.

2019. nov. 11. 22:48
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
A ferfiak sem tehetnek rola hogy kicsi a farkuk, megis kirohogitek oket ha mar itt tartunk.
2019. nov. 11. 22:49
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
valaki itt vagy vegán,vagy nagyon kicsi az önbizalma... csak a kisfiúk válogatnak puncikinézet alapján! kérdező,ha bejönnél külsőre,úgy megraknálak mint bolond molnár a lisztes szekeret, elhiheted!
2019. nov. 11. 22:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a saláta az tök semleges. A nők kezdték el az alakjukat gyümölcsök szerint osztályozgatni... Hát akkor a nemi szerv meg kapott egy zöldség nevet. A férfiéra meg néha rámondják, hogy tök, meg répa... Szerintem nem megalázó.

Lehet, hogy szebben hangzik, hogy cicanyelves, de kb. tökmindegy kellene legyen, nem?

Csúnyább lenne, ha mondjuk rongyosnak neveznék vagy lógósnak vagy ilyesmi... Ehhez képest a salis az teljesen korrekt, barátságos... A saláta is fincsi, a salis punci is :))

2019. nov. 12. 00:01
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
Tipikus pc működés. Van egy kényes fogalom, pl a homoszexuálisok, akik irritálnak sokakat. Küzdjünk az ellen hogy elverik őket? Ne, inkább nevezzük másképp, az megoldás. Szinte senkinek sem tetszik, ha kilógnak a nagyajkai. Fogadja el? Dehogy, inkább nevezzük másképp azt is.
2019. nov. 12. 00:11
 16/23 anonim ***** válasza:
14%
már 2 egyéjszakást offoltam emiatt és 1 olyan kapcsolatot ami még éppen kibontakozóban volt, bár vele azért 3szor lefeküdtem, de nem bírtam tovább, persze neki nem ezt mondtam okként :(
2019. nov. 12. 00:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem saláta és egyátalán nem gondolom megalázónak.
2019. nov. 12. 01:15
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
Nyugi, a #7-es vagy szűz kisfiú, vagy meleg.
2019. nov. 12. 02:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#16, csak egy pici korrekció, a saláta a kilógó kisajkakra vonatkozik.
2019. nov. 12. 02:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar , ilyen amilyen
2019. nov. 12. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!