Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van itt olyan, akinek nem a szex a legfontosabb az életében?
Én!
Persze sokat eszemben van a szex, de én normális kapcsolatot szeretnék. Most van egy lány akivel ismerkedtem, 3 hónapja ismerem, de még nem szexeltünk, igaz még együtt sem vagyunk.
22f
Nekem a házasság és a gyerekvállalás.
29F
Egy férfinak sem ez a legfontosabb mint ahogy a kaja sem a legfontosabb de minden nap kell enni éhezünk nélküle...
Ezen kívül a szexuális élet a mindennapi életnek az alapja szerintem egy felnőtt számára. Ezt ne sarkítsd ki csak azért mert te nem kezeled ezt ilyen nyíltan!
Persze hogy érdekel a lelked, a szokásaid, a dolgaid, a kedved, de erről elsőre nem tudhatunk semmit. Viszont az alakod, az arcod és a kisugárzásod alapján azt már könnyen el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk veled lefeküdni.
Ostoba de egyszerű hasonlat: Nem csak azzal lehet jót kártyázni vagy teniszezni aki mondjuk hasonló politikai nézeteket vall mint mi. A szexhez sem kell lelkileg passzolunk egymáshoz elég ha az alap emberi értékek és dolgok rendben vannak. Ettől lehet hogy nem akarunk kapcsolatot de testiséget még akarhatunk. Abban is biztos lehetsz hogy ha a szex mellett a lelked is megtetszik, akkor akár örökre is veled maradhat egy férfi. Rajtad áll, hogy ezt külön is vállalod-e vagy csak kapcsolva a kettőt egymáshoz.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!