Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Van itt olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van itt olyan, akinek nem a szex a legfontosabb az életében?

Figyelt kérdés
Mert attól vagy férfi, addig csak egy kan.

2019. nov. 11. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Én!

Persze sokat eszemben van a szex, de én normális kapcsolatot szeretnék. Most van egy lány akivel ismerkedtem, 3 hónapja ismerem, de még nem szexeltünk, igaz még együtt sem vagyunk.

22f

2019. nov. 11. 18:42
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Nekem sok minden fontosabb. Az első az egészségem ezt követik a minőségi emberi kapcsolatok! Fontos, hogy rendben menjenek a dolgaim anyagilag is és ha ez mind okés, akkor már jöhet a jó szex is! ;)
2019. nov. 11. 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi idősen mint én vagyok, rájöttem, hogy nem a szex a legfontosabbak az életben. Viszont fontos az is egy kiegyensúlyozott kapcsolatban.
2019. nov. 11. 18:46
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Jelen. Számomra az adott nő személyisége fontos, az, hogy mennyire érdekli a világ dolgai, hova szeretne még fejlődni, mi érdekli, hogyan tud a világban meglenni, élni.
2019. nov. 11. 18:48
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a házasság és a gyerekvállalás.

29F

2019. nov. 11. 18:49
 6/15 anonim ***** válasza:
23%

Egy férfinak sem ez a legfontosabb mint ahogy a kaja sem a legfontosabb de minden nap kell enni éhezünk nélküle...

Ezen kívül a szexuális élet a mindennapi életnek az alapja szerintem egy felnőtt számára. Ezt ne sarkítsd ki csak azért mert te nem kezeled ezt ilyen nyíltan!

Persze hogy érdekel a lelked, a szokásaid, a dolgaid, a kedved, de erről elsőre nem tudhatunk semmit. Viszont az alakod, az arcod és a kisugárzásod alapján azt már könnyen el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk veled lefeküdni.

Ostoba de egyszerű hasonlat: Nem csak azzal lehet jót kártyázni vagy teniszezni aki mondjuk hasonló politikai nézeteket vall mint mi. A szexhez sem kell lelkileg passzolunk egymáshoz elég ha az alap emberi értékek és dolgok rendben vannak. Ettől lehet hogy nem akarunk kapcsolatot de testiséget még akarhatunk. Abban is biztos lehetsz hogy ha a szex mellett a lelked is megtetszik, akkor akár örökre is veled maradhat egy férfi. Rajtad áll, hogy ezt külön is vállalod-e vagy csak kapcsolva a kettőt egymáshoz.

35F

2019. nov. 11. 18:53
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Van. Az udvarlóm külföldi, más neveltetés és eszébe se jut megemlíteni a témát. Nekem kell fondorlatoskodni, hogy egyáltalán szóbahozhassuk...
2019. nov. 11. 18:53
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem az életemben a legfontosabb, de egy kapcsolatban igen is fontos. Sok házasság megy tönkre, mert a feleknek nem egyezik a szexuális intenzitása, igénye.
2019. nov. 11. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Nekem gyanítom , hogy a szex a szerelmemmel a legfontosabb de szűz vagyok 26 évesen úgyhogy képzelheted. .
2019. nov. 11. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező aszex pasit keress,es akkor tuti a helyzet
2019. nov. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!