Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg minden lánynak a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden lánynak a szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel ismerkedtem, és szerintem azért tűnt el mert nem feküdtem le vele, és lehet azt hiszi hogy én nem akartam volna semmit. De ez nem így van. Csak mivel én normális kapcsolatot szeretnék, ezért úgy gondolom hogy nem a szexel kell indítani. Persze én is vágyom rá, de szerintem normális esetben meg kéne ismernünk egymás, és közös programok, aztán utána.

Tényleg ennyire mindenki azt hiszi hogy a szex jelenti a szeretetet?

Vagy tényleg 1-2 találkozó után kellett volna szexelni? (nem voltuk olyan helyzetben hogy tudjunk szexelni)

22f

2019. okt. 12. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Nem minden lány ilyen.

Vannak időszakok amikor en is nagyon vágyom a szexre, ilyenkor becsuszik egy egy futó kaland.

Nem ennek tekintett téged?

2019. okt. 12. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Én szeretem max a 2. találkozónál kipróbálnia a másikat, megnézni meztelenül, hogy úgyis tetszik-e, milyen a technikája, mekkora a farka. Ha nem passzolunk, akkor hiába randizgatunk 5x szex előtt, úgyis vége lesz az első szex után. Ha idősebb leszel, akkor te is rájössz.

N.

2019. okt. 12. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
Nem! Van akinek a pénz a fontosabb! De az a kategória egy másik kérdés témája!
2019. okt. 12. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

KOMMUNIKÁCIÓ tesó.

Ezt annak a szerencsétlen lánynak honnan a búbánatos lótoszóból kellett volna tudnia?

Azért tűnt el mert nyilvánvalová tetted hogy nem akarsz tőle semmit, azzal hogy nem közeledtél, mindenféle különösebb ok nélkül. Ha egy randin minden jól megy, de még csak meg se csókolod, akkor jogosan azt szűri le hogy nem akarsz tőle semmit.

DE itt jön a beszéd ereje. Ha te ezt normálisan elmondod neki, ugy ahogy most leírtad ide, akkor valószínüleg megérti, sőt, támogatja es értékeli is a szándékod. De nyisd ki a szád... nem vagyunk gondolatolvasók...

20N

2019. okt. 12. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!