Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy egyetemista csaj összejönn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyetemista csaj összejönne egy nem egyetemista pasival?

Figyelt kérdés
Nem nézik le őket?

2019. nov. 10. 10:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, a helyesírásod elriasztaná, másrészt ezen témák többsége áltudomány, pl. a kínaiak beismerték, hogy az akupunktúrával kapcsolatos kutatási eredményeiket meghamisították.
2019. nov. 10. 12:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy te lenézed a diplomásokat, ők meg téged. Akkor kvittek vagytok, nem?:)
2019. nov. 10. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
melyik szót nem írtam helyesen? többségük, egyet mondtál. külföldön a csontkovács dr címet kap, és csak mert olvastál egy cikket még a te véleményedre nem sokat adok. szóval kösz a hozzászólásodat, nagyon értékes volt örülök hogy segíthetem csökkenteni a frusztrációdat. mindjárt bele kötsz a jogába is és a harcművészeztet kihagytad, csak hogy tudod ezeket napi szinten kell gyakorolni, és nem 4 évig hanem örökké. te a diplomáddal foglalkoztál 4 évig, és többet nem ergo 4 év múlva eléd tennék a vizsga kéréseit te megbuknál ahogy az emberek többsége. erről meg én olvastam egy cikket, de pár tanár is mondta. szóval te azért tartod többre magad mert tanultál 4 évig, és aztán ennyi. míg én napi 3 órát foglalkozom ezekkel, hétvégén van hogy 5 órát is. de igazad van a te papírod sokkal értékesebb, és így legalább marad időd másokkal kötekedni inni és folyton a tv-ét nézni. persze ha ezek nem igazak akkor elnézést, de a mondani való úgy se abban van. nem veszekedni akarok, ergo többet nem írok neked ha a te célod ez, vagy ha nem értesz egyet velem. ha nem tudtalak meggyőzni akkor kár a szó ért úgy se jutnánk egyről a kettőre.
2019. nov. 10. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
#12 én nem nézem le, már ha nekem szólt, én tisztelek mindenkit aki az idejét nem csak szórakozással tölti
2019. nov. 10. 13:36
 15/21 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek írtam, neked elfelejtettem válaszolni: a harcművészetek engem pl kimondottan érdekelnek, mivel sportos vagyok, illetve az agykontrollal is foglalkoztam és bár nem tartom szentírásnak, rengeteg pontja van, amit hasznosíthat az ember.
2019. nov. 10. 13:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

köszönöm a választ, és kellemes meglepetés volt. mert én tudom mire gondol a kérdező, és van pár ember aki tényleg lenézi a másikat ezért, de ezt nem csak a nők a pasik is megteszik. kérdező, de majd biztos találkozol olyannal mint az itt lévő nő.

bár most átolvastam és volt amit elírtam, de azért nem olyan rossz mint amilyenek beállítottad.

2019. nov. 10. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha értelmes, intelligens a csaj (ez még egyetemisták esetében se feltétlenül mindig van így), akkor nem nézi le azt , akinek nincs diplomája, meg nem járt soha felsőoktatásba.
2019. nov. 10. 13:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
En is odzkodok a diplomas lanyoktol, igenis leneznek, megha leplezik is. De ugy vagyok vele, hogy akkor keressenek valami diplomas pasit, ha ez a szempont. Ok csusznak le egy figyelmes, ferfias, ertelmes, kedves sracrol. Nincs nagy eggisztenciam, de ismerem az erenyeim. Ha ezek nem szamitanak nekik, akkor igy jartak.
2019. nov. 10. 15:02
 19/21 anonim ***** válasza:
*egzisztenciam
2019. nov. 10. 15:03
 20/21 anonim válasza:
50%
én jogi egyetemre járok, a párom asztalos, az előző pedig szakács volt. igazábol nem nagyon érdekelt soha, hogy jár-e egyetemre, ne tanult legyen, hanem értelmes, az pedig nem a végzettségtől függ. sőt, osztom az elképzelésed, sose jönnék össze pasival az egyetemről az egójuk miatt
2019. nov. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!