Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyetemista csaj összejönne egy nem egyetemista pasival?
Figyelt kérdés
Nem nézik le őket?2019. nov. 10. 10:38
11/21 anonim válasza:
Utolsó, a helyesírásod elriasztaná, másrészt ezen témák többsége áltudomány, pl. a kínaiak beismerték, hogy az akupunktúrával kapcsolatos kutatási eredményeiket meghamisították.
12/21 anonim válasza:
Vicces, hogy te lenézed a diplomásokat, ők meg téged. Akkor kvittek vagytok, nem?:)
13/21 anonim válasza:
melyik szót nem írtam helyesen? többségük, egyet mondtál. külföldön a csontkovács dr címet kap, és csak mert olvastál egy cikket még a te véleményedre nem sokat adok. szóval kösz a hozzászólásodat, nagyon értékes volt örülök hogy segíthetem csökkenteni a frusztrációdat. mindjárt bele kötsz a jogába is és a harcművészeztet kihagytad, csak hogy tudod ezeket napi szinten kell gyakorolni, és nem 4 évig hanem örökké. te a diplomáddal foglalkoztál 4 évig, és többet nem ergo 4 év múlva eléd tennék a vizsga kéréseit te megbuknál ahogy az emberek többsége. erről meg én olvastam egy cikket, de pár tanár is mondta. szóval te azért tartod többre magad mert tanultál 4 évig, és aztán ennyi. míg én napi 3 órát foglalkozom ezekkel, hétvégén van hogy 5 órát is. de igazad van a te papírod sokkal értékesebb, és így legalább marad időd másokkal kötekedni inni és folyton a tv-ét nézni. persze ha ezek nem igazak akkor elnézést, de a mondani való úgy se abban van. nem veszekedni akarok, ergo többet nem írok neked ha a te célod ez, vagy ha nem értesz egyet velem. ha nem tudtalak meggyőzni akkor kár a szó ért úgy se jutnánk egyről a kettőre.
14/21 anonim válasza:
#12 én nem nézem le, már ha nekem szólt, én tisztelek mindenkit aki az idejét nem csak szórakozással tölti
15/21 anonim válasza:
A kérdezőnek írtam, neked elfelejtettem válaszolni: a harcművészetek engem pl kimondottan érdekelnek, mivel sportos vagyok, illetve az agykontrollal is foglalkoztam és bár nem tartom szentírásnak, rengeteg pontja van, amit hasznosíthat az ember.
16/21 anonim válasza:
köszönöm a választ, és kellemes meglepetés volt. mert én tudom mire gondol a kérdező, és van pár ember aki tényleg lenézi a másikat ezért, de ezt nem csak a nők a pasik is megteszik. kérdező, de majd biztos találkozol olyannal mint az itt lévő nő.
bár most átolvastam és volt amit elírtam, de azért nem olyan rossz mint amilyenek beállítottad.
17/21 anonim válasza:
Ha értelmes, intelligens a csaj (ez még egyetemisták esetében se feltétlenül mindig van így), akkor nem nézi le azt , akinek nincs diplomája, meg nem járt soha felsőoktatásba.
18/21 anonim válasza:
En is odzkodok a diplomas lanyoktol, igenis leneznek, megha leplezik is. De ugy vagyok vele, hogy akkor keressenek valami diplomas pasit, ha ez a szempont. Ok csusznak le egy figyelmes, ferfias, ertelmes, kedves sracrol. Nincs nagy eggisztenciam, de ismerem az erenyeim. Ha ezek nem szamitanak nekik, akkor igy jartak.
20/21 anonim válasza:
én jogi egyetemre járok, a párom asztalos, az előző pedig szakács volt. igazábol nem nagyon érdekelt soha, hogy jár-e egyetemre, ne tanult legyen, hanem értelmes, az pedig nem a végzettségtől függ. sőt, osztom az elképzelésed, sose jönnék össze pasival az egyetemről az egójuk miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!