Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Délkelet-Ázsiai lányt lehet esélyem leszoktatni arról, hogy nagyon prűd legyen az ágyban?
Összejöttem egy délkelet-ázsiai lánnyal, mindketten harmincasok vagyunk.
Nagyon jó vele a szex, nagyon élvezi amikor szájjal kényeztetem és a behatolást is. Viszont két nagy "gond" van vele. Ő nem hajlandó szájjal kényeztetni engem, illetve ha már egyszer megnyaltam a punciját, utána nem hajlandó csókot adni az aktus közben. :-(
Tudom, hogy teljesen más kultúra, meg neveltetés, meg minden. De szerintetek lehet esélyem megváltoztatni a hozzáállását ezekhez a dolgokhoz? Vagy teljesen reménytelen a dolog?
Valakinek esetleg volt már dolga ottani lányokkal, van
tapasztalata a kérdésben?
Oh uram gyere le de ostoba vagy... inkabb sajat magad kene valahogy fejleszteni nem a parodat. Semmi koze nincsen a szarmazasnak a szexualis nyitottsaghoz. En is DK azsiai vagyok megis nagyon nyitott vagyok, szinte az osszes partnerem azt mondta nem talalkozott meg ilyen novel. Ugyhogy itt meg is dolt az elmeleted...
Nyilvan a megoldas kva egyszeru: mondd meg neki mi zavar es min szeretnel hogy valtoztasson. Aztan vagy megteszi vagy nem. Hihetetlen hogy 30as faszi letedre ezt itt gyk n kell megkerdezned
Egy délkelet-ázsiai férfi még nehezebb eset. Kb meg se akar érinteni. Amíg nem mondom, hogy én is szeretem őt, meg se csókol. Pedig nekem pont ezek a dolgok hiányoznának ahhoz, hogy tényleg beleszeressek. Testi kontaktus, érintések. Náluk nem megengedett! Előbb vett gyűrűt az ex menyasszonyának, minthogy látta volna a melleit.
Én a te helyedben elfelejteném, hogy erőltessem ezeket a dolgokat.
Kerdezo, ez eleg erdekes tapasztalat, de a DK azsiait ki is torolhetned a leirasbol. Semmi koze hozza..
En is ismerek nem is egy Azsiai lanyt, teljesen nyitottak, sot mar nekem kell visszafogni oket, meg egy artalmatlan beszelgetes soran is, mert folyton csak a szex. Smarolnanak mindennel es mindenkivel. Tiszta undorito a fantaziajuk, csak szolok. Nem tudom hogy fogtad ki magadnak a baratnodet, de adj halat az Istennek, es becsuld meg, hogy ilyen.
Ha nem megy akkor meg Te vagy egy total idiota!
L
3as látom te sem fogod fel, hogy nem a származás számít👏🏽 Okos leány lehetsz. Szerintetek nincs fehérből ordas kva és szendeszűz? Nem lehet így általánosítani, hogy minden nép ilyen vagy olyan.
Kérdező a te barátnőd ilyen neveltetést kapott, ugyanilyen fehér lányok is vannak és őket sem lehet már “kinevelni” ebből. Legalábbis nagyon nehezen esetleg. Beszélgess vele erről nyitottan, de ne támadd le, nem tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!