Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prűd emberek miért ezt a kategóriát olvassak?
Lehordanak itt mindenkit mindenért. Mindenki bűnös, mindenki beteg állat, / a normális vágyakkal rendelkezők is/ .
Szítják itt a népet.
A kedvenceim,(neveket max.privátban mondok)akik szerint a hagyományos szex a nkrmális csak,mégis rengeteg pontot gyűjtenek,mert szinte minden kérdést megválaszolnak.És a kérdések nagyrésze pervi.:)
Hogy is van ez?
Engem már prűdeztek le ahhoz képest hogy perverz vagyok.
F no privi
nem csak a prűdség van itt, sőt, abból talán kevés is van.
Amiből sok van az a fiatal, a tapasztalatlan és a szingli. Ők mind szexre vágynak ezért olyanokat kommentálnak amire ők vágynak és ez sokszor nem való. Elég végigolvasni egy olyan kérdést, hogy "emberek, ti most mire vágytok az ágyban" és tucatjával jönnek olyan válaszok (meglepően sok), hogy "arra, hogy egy lány megfogja a kezem, egy lány szeressen engem, hogy egy szép lánnyal együtt legyek, hogy egy szép lány kényeztesse a farkamat, hogy egy szép lányt kinyalhassak)
Ha belegondolsz, az ilyen válaszadóktól hiába vársz szexuális tanácsot, ezért idegességükben vagy trollkodnak, vagy olyanokat tanácsolnak amit ők is csak olvastak vagy következtettek, de nem éltek át élőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!