Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az önző nő a szexben?
Az ágyban önző NŐ nincs csak céltudatos :) A partnered meg egy bunkó pötch, aki a helyett hogy teljesítene és figyelne rád még sértődötten a fejedhez vág valamit.
Önző férfi viszont létezik - kerüld el őket nagyívben.
A hármas a feminizmus brilliáns logikáját villantotta meg.
Persze, önző nő nincs, de buta akad rendesen. Lásd feljebb.
FÉRFI, antifeminista, 39
Egyetértek a 3-assal.
Úgy képzelem az önző nőt, hogy nem orálozik, fekszik, mint egy fadarab és várja, hogy kényeztessék .. én nem ez vagyok.
Orálozok, nyalom mindenhol.. értsd MINDENHOL .. ő engem nem nyal. Nem baj az.
Szopja a mellem, és ujjaz. Ezt élvezem. Ettől önző vagyok? Mert szerinte igen.
Mit kéne tennem? Szopnom 1 órán át, lovagolni még 2 órát, aztán a számba elmegy és akkor nem leszek önző?
6
Látszik, mennyire szereted a pasidat... Jézus, egy idegen gyakoris femináci így ellene tud fordítani, szép kapcsolat lehet.
Mit kéne tenned? Ha ennyire kiszolgálod, viszonzást nem kapsz, és még téged nevez önzőnek, akkor egyértelmű nem?
Az én exem is ilyen önző volt. Szinte csak én dolgoztam az ágyban, és mitagadás volt, hogy, nehezen is tudtam elmenni, ekkor megkértem szopjon le! Erre a válasza az volt, hogy nincs kedve és befordult a fal felé.
De nem ez volt az egyetlen ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!