Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az önző nő a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az önző nő a szexben?

Figyelt kérdés
A partnerem azt mondta önző vagyok az ágyban.
2019. nov. 9. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a saját kielégülésedre figyelsz, a másik orgazmusáért keveset, vagy semmit sem teszel.
2019. nov. 9. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Saját maga élvezetét tartja központban és/vagy nem tesz eleget a partner vágyainak. Amire lehet gondolni első körben: nem kap elég mennyiségű szexet, nem kap orált, nem csináljatok olyan helyen, vagy pózban, ami kielégítené a fantáziáját, nem veszel fel olyan ruhát, amit szeretne. Bármi lehet. Erről kommunikálnotok kéne, hogy ő mit hiányol.
2019. nov. 9. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Az ágyban önző NŐ nincs csak céltudatos :) A partnered meg egy bunkó pötch, aki a helyett hogy teljesítene és figyelne rád még sértődötten a fejedhez vág valamit.

Önző férfi viszont létezik - kerüld el őket nagyívben.

2019. nov. 9. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
3-as egy femináci. Az ilyenek viszont senkinek sem kellenek.
2019. nov. 9. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

A hármas a feminizmus brilliáns logikáját villantotta meg.

Persze, önző nő nincs, de buta akad rendesen. Lásd feljebb.

FÉRFI, antifeminista, 39

2019. nov. 9. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Egyetértek a 3-assal.

Úgy képzelem az önző nőt, hogy nem orálozik, fekszik, mint egy fadarab és várja, hogy kényeztessék .. én nem ez vagyok.

Orálozok, nyalom mindenhol.. értsd MINDENHOL .. ő engem nem nyal. Nem baj az.

Szopja a mellem, és ujjaz. Ezt élvezem. Ettől önző vagyok? Mert szerinte igen.

Mit kéne tennem? Szopnom 1 órán át, lovagolni még 2 órát, aztán a számba elmegy és akkor nem leszek önző?

2019. nov. 9. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

6

Látszik, mennyire szereted a pasidat... Jézus, egy idegen gyakoris femináci így ellene tud fordítani, szép kapcsolat lehet.

2019. nov. 9. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Mit kéne tenned? Ha ennyire kiszolgálod, viszonzást nem kapsz, és még téged nevez önzőnek, akkor egyértelmű nem?

2019. nov. 9. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem is ilyen önző volt. Szinte csak én dolgoztam az ágyban, és mitagadás volt, hogy, nehezen is tudtam elmenni, ekkor megkértem szopjon le! Erre a válasza az volt, hogy nincs kedve és befordult a fal felé.

De nem ez volt az egyetlen ilyen eset.

2019. nov. 9. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!