Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig barátnőre várni a hivatásos lányok helyett?
Figyelt kérdés
Jó dolog az ismerkedés, de igazából idén még senkivel sem jutottam el a szexig, pedig sokat ismerkedtem. Annyira sok időt vesz igénybe. Persze nem mondom, hogy nem tanulságosak ezek az ismerkedések, beszélgetni is jó, de azért jó lenne néha-néha szexelni is.2019. nov. 8. 21:21
1/6 anonim válasza:
Semmit sem "kell". Mások eljutnak a szexig is.
2/6 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, ezért inkább bele se kezdek.
3/6 anonim válasza:
Azon nem gondolkoztál, hogy a nők leveszik, hogy csak szexbabának tekinted őket és nem partnernek, potenciális társnak? Az ismerkedés paradoxona, hogy a szexet csak akkor kapod meg ha elsősorban nem szexet akarsz.
4/6 anonim válasza:
#3 Szerintem ez nem feltétlen igaz. Találkoztam nőkkel akik ugyan úgy csak szexet akartak tőlem, és hidd el, nekik is épp úgy szükségük volt rá.
5/6 anonim válasza:
Ha te képes vagy élvezni hogy egy olyan nővel legyél akiről biztosan tudod hogy nem vonzódik hozzád, és nem érzi jól magát az erinteseidtol, akkor nem kell várnod barátnőre.
6/6 anonim válasza:
Ebből úgy tűnik hogy neked csak szex kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!