Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire éri meg hivatásos nőhöz menni, ha sohasem jön össze másképp a szex?
Semeddig nem éri meg várni. A nők mai elvárásainak nagyon nehéz megfelelni. Egyrészt a nők nem TÁRSat keresnek, mivel alkalmatlanok a társas kapcsolatra. Csak szponzort, aki fedezi minden kiadásukat, aki mellett nekik nem kell elmenni dolgozni. Utóbbi amúgy is gyenge pont, mivel sokuk alúlűvelt és tudatlan. Sem munkatapasztalata nincs, sem iskolázottsága. Emellett képtelenek szociálisan beilleszkedni egy közösségbe és tudomást sem vesznek egy munkahely hierarchikus felépítéséről. Csak igényeik vannak, de azt teljesíteni átlag ember nem tudja. Mivel kevés olyan manus van aki megfelel, arra meg óriási a túljelentkezés az igények a sikertelenség miatt később alábbhagynak, de teljesíteni azt sem nagyon lehet.
Anyagilag és lelkileg is sokkal jobban megéri fizetős lányhoz menni. Egyrészt több pénzed marad, ha egy fix órabérben dolgozó lányhoz mész el, mintha egy házisárkányt tartanál. Utóbbinál a szexig nehezebb eljutni, az egyébként is csak a beetetési időszakban jelentősebb, egy elkényelmesedett nő aki már "megfogott magának", szignifikánsan csökkenti a szex mennyiségét és a minőségét is szándékosan szabotálja.
Én 20 éve qrvázok. volt egy időszak amikor élősködőt tartottam. 6 éve "tiszta" vagyok. 6 év alatt heti 4-5 prostihoz megyek el, kb 100E Ft-ot elb@$zva. Mégis félre tudtam tenni bő 8 millát ennyi idő alatt. Igyekeztem kerülni azt, hogy behálózzanak, ami könnyű. Nem szabad mutatni, hogy vagyonosabb vagy. ;)
Prostihoz nem szerelmeskedni mennek, hanem "üríteni", ha erre vágysz, akkor ne kérdezgesd hanem tedd meg.
S most átmegyek szemétládába: mindig mindenen ennyit lamentálsz? Nem lehet hogy ez is a "kudarcaid" egyik oka? Rázd már helyre a tökeidet ha még arra sem vagy képes, hogy befizess és elmenj egy prostihoz akkor hogy akarsz majd valódi nőket meghódítani, azoknál próbálkozni?
Szerintem érdemes hivatásoshoz menni ha 18-ig nem jön össze és kilátásod sincs nőre, mert legalább tapasztalatot és önbizalmat szerzel a női testtel kapcsolatban.
Hivatásoshoz járni minden tekintetben megéri mert ők is emberek nők és a női lélekből is kaphatsz. Egyetlen szempontból nem éri meg de iszonyatosan az az anyagi oldal. :D
35F
# 2
Nagyon nem jön ki a matek...
heti 4-5 nő az heti 80-100k ami havi szinten minimum 400k. Én összesen nem keresek ennyit pedig 280-as fizuval nem panaszkodhatnék. Szóval ha valaki a havi 400-as prosti számla mellett tud milliókat félrerakni az mindenképp prostizzon mert jó dolog és megengedheti magának. Az átlagember ehhez képest jóval csóróbb!
#7!
Ne addj ötleteket a nőknek, hogy hogyan kell számolni!
Stimmel a havi 400E ... van, hogy 450. Mellette félreteszek. És élek is. ... és nem a szüleimnél húzom meg magam! Mellesleg 40es vén medve vagyok és nem apuci pici fia-ként indultam el.
De nem kívánom ezt a vagyont - sem a havi bevételt, se a megtakarításokat - egy élősködővel megosztani! Volt benne részem, akkor majdhogynem adóságba jutottam, pedig nem kerestem sokkal kevesebbet, mint most.
Semennyire . attól nem fogsz megváltozni.
Egy rosszlány nem olyan mint egy rendes lány.
Attól hogy prostival dugsz az életbe nem leszel jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!