Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mell izgatásától el lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mell izgatásától el lehet élvezni?

Figyelt kérdés

Azt előre leszögezem hogy szűz vagyok, nincs sok tapasztalatom, szóval ha hülyeséget kérdezek akkor bocsánat.

Szóval az van, hogy nekem nagyon érzékeny a mellem, kb a legkisebb simításra is "reagál". Már régebben történt, hogy egy pasi izgatta a mellem, és olyan volt mintha majdnem elélveznék. Természetesen a puncimnál, nem a mellemnél:D előtte is volt olyan hogy nagyon jól esett ha a mellemel foglalkoznak, de ez valami extra jó volt. Sajnos a pasi abbahagyta mielőtt kiderült volna hogy el lehet e így élvezni. Szóval kíváncsi vagyok rá, hogy van-e ilyen? Tehát a mell izgatásától rendes orgazmust elérni. És ha van, ismertek olyat akinek ez sikerült?

2019. nov. 8. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen en el tudok elvezni tole
2019. nov. 8. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer sikerült
2019. nov. 8. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az exemet egyszer sikerült úgy elvinnem
2019. nov. 8. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
El lehet. De csak ha a pasi ügyes és nem hagyja félbe.
2019. nov. 8. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A többség csak a csikló közvetlen izgatásától tud eljutni a csúcsra, de van aki a mell izgatásától is. Meg mivel amúgy is kellemes, legközelebb ne hagyja abba a partnered :)
2019. nov. 8. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem az tűnt fel hogy a partner abbahagyja ami téged izgat. amatőr!
2019. nov. 8. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem vokt egy barátnőm, akinek rendszeresen ment ez. de szerintem nagyon ritka.
2019. nov. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!