Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni azt a tényt, hogy soha nem voltam, és soha nem is leszek már az első partnere egy nőnek sem?
Nem éltem ki magam, komoly kapcsolataim voltak, de az össze-vissza dugás nem érdekel. Most, hogy feltettem a kérdést, és jöttek a válaszok, megvan a megoldás a problémámra.
Nem kell úgy gondolkozni, hogy a defloráció egy trófea, amelynek minden férfi falán ott kell lennie.
Ez a dolog nem érdekel senki mást, nincs az emberre írva.
Ha nem érzem magam csökkent értékűnek, mert ez a dolog kimaradt, onnantól megszűnik a probléma.
Általában a problémákat racionalizálom. Ha egy matematikus kihozza, hogy ebből a dologból egyesek elkerülhetetlenül kimaradnak, akkor már nem csak én voltam a béna joe gyerek, hogy így alakult.
Megvan a megoldás. Ha gyönyörű csinos lányt szerettem volna deflorálni teszem azt 20 évesen, akkor nem velem egyidős lányra kellett volna myomulni. De akkor belé voltam szerelmes.
Valószínűleg ha ez a szempont fontos lett volna akkor, megvalósítom, de akkor csak arra koncemtráltam, hogy meglegyen az első kaland, mindegy, hányszor szexelt, csak nekem tetsző nővel. Miután ennek a kapcsolatnak vége volt, újra arra koncentráltam, akit el tudtam érni, és tetszett.
Tehát a megoldás: felesleges hibáztatni magam ezért, ha ez a dolog akkor, amikor e lehetett volna érni, ha ez a szempont, összejöhetett volna.
Vagyok / voltam annyira vonzó, hogy összejöhetett volna, 20 évesen egy 16 éves lány, de túl gyerekesek voltak, mert beszélgetni is imádtam a lányokkal szexen kívül.
Tehát elhiszem, hogy ha akkor ezt akartam volna, meglenne. Akkor nem akartam, most már mindegy. De ez csak rajtam múlt és nem a nőkön. Hadd engedtessék meg nekem ez a megnyugtató felismerés.
Problem solved.
Már nem azért de szerintem rettenetesen kínos, hogy azt írod van egy gyönyörű feleséged és boldog házasságod, mégis azon sírsz az interneten, hogy nem vehetted el egy lány szüzességét sem. Azok után meg hogy így állsz ehhez az egészhez, és ahogy gondolkodsz a témáról szerintem jobb is, hogy sosem kerültél olyan helyzetbe amiben megtehetted volna, mert valószínűleg csak tönkretetted volna egy ártatlan lány első élményét. Nem utolsó sorban pedig nem tárgyak vagyunk, hanem ugyanolyan emberek, mint te, a szüzességünk pedig nem egy trófea amit csakúgy elvehetsz és alanyi jogon jár neked. Úgyhogy szerintem nem maradtál le semmiről, tekintve hogy ez amúgy sem járt volna neked. Én a helyedben elengedném ezt az egész témát és elkezdenék végre felnőttként viselkedni egy hisztis tinifiú helyett.
18/L
Utolsó hozzászólók teljesen fals képez alkottak rólam.
Nagyon komolyam leszögeztem, hogy soha egy nőtől nem vártam el, hogy érintetlen legyen, és az is kiderült, hogy soha nem ismerkedtem olyan céllal, hogy direkt érintetlen nőt célozzak meg.
Ez egy olyan dolog, amely ha megadatik, úgy helyes, hogy az véletlen folytán adasson meg. Engedtessék meg bánni, hogy kimardtam egy dologból, ami az emberi lét egyik meghatározó eseménye. De ahogy írtam, a többiek segítőkészek voltak abban, hogy bűntudat nélkül elmúljon az érzés, utolsók bűntudat keltésében jeleskednek, de ebbe az utcába nem fognak behúzni, mert a legelső mondataim alapján pontosan tudom, hogy semmilyen bűn nem terhel. Hovatovább, gondolattal nem lehet bűnt elkövetni, mert egyszerre van meg bennünk az ösztönlény gondolatvilága, és a legmagasabb racionalitas. Kontrolálhatatlan érzés (ami gyakran inkorrekt) és magas gondolkodás (ami az ösztönlényt helyére teszi) összefolyik az emberben, így csak a tett és a szó az, amivel rosszat tehetünk másokkal. A gondolatvilágtól el a kezekkel a morál-csőszök károkozásától.
Ha teszem azt nem lennék házas, és egy 18 éves érintetlen, egyébként gyönyörű lány (akár tudnám róla, akár nem) felkínálna egy lehetőséget, képzeljétek el, hogy elutasítanám, a közel 20 év korkülönbség okán nem tartanám korrektnek és helyénvalónak a dolgot. De szerintetek, én csak lyukasztani akarok. Soha semmilyen nő nem lenne képes a családomat megborítani, mert amin a feleségemmel keresztülmentünk, megerősít abban, hogy csak ő létezik számomra.
Saját életemmel fogom bizonyítani, hogy úgy helyes gondolni erre a dologra, hogy ez a hajó örökre elment. De most ezt ünnepelni kéne? Szerintem sokkal inkább reflektál az öregedésre, annak megélésére mint a szexualitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!