Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karriert építő nők. Hogy sikerült elfogadni hogy néha néha le kell térdelni, vagy ágyba kell bújni? 22/l
Kedves első és hetedik.Itt mindenki középvezető,felsővezető,millimos és ártatlan szűzlány:))))
Engedd el a süket nagyarcú szöveged.Valószínűleg a gyátrósori szünetben írkálod a nagy bölcsességeid!
Ingatlanos vagyok. Saját cég.
De köszi, hogy megmondtad, ki is vagyok.
Haver, szerinted leállok veled vitatkozni?
Persze, hogyne:-) A helyi Puzsér megmondja.
Haver, lazíts már, nem vagy te ilyen fontos ember!
Megy a #metoo meg minden és egyesek még mindig úgy érzik, hogy annyi nőt kell védeni a témában? Lehet itt szépítgetni meg naiv szövegeket nyomni, de a legtöbb nő simán bevállal hasonlókért jó pár dolgot. Néhányan tényleg annyira burokban élnek, hogy ezt nem látják és egyből odavágják, hogy aki látja, az kamuzik? :D Ne viccelünk már...
Volt szaktársam egyetemről. Szép csaj és még okos is volt. De tényleg, ment neki egy csomó tárgy lazán. Mégis összejött egy korrepes sráccal, aztán miután az elment, az öccsével, aki szintén korrepes volt és tudták, hogy dolgozatokon milyen feladatok kellenek. Aztán pattintotta és összejött egy másik sráccal a szakról, aki pont ott lakott, ahova ő menni akart és még pénzes is volt. Ez már így szép lenne, de a csajszi, hogy bekerüljön a tévébe, még ott is befeküdt valakinek. És ez a csaj nem egy tehetségtelen lány volt.
Előző válaszoló, ott a pont. Én sem voltam mindig ilyen, de amikor megértettem, mit ér a pénz és a hatalom, nos, inkább én nyerjek , mint más.
Ez van.
"Ingatlanos vagyok. Saját cég."
46%-os, ha a saját céged vezeted, hogy lehetsz te a középvezető? xDDD
Istenem, annyi buta segg van ebben a kategóriában xD
Nem is bánom, mert akkorákat nevetek, hogy mindig rámszól a szobatársamxddd
Sehogy... aki csak a kicsi szájával, meg a muffjával tud előrébb jutni na azt pont annyira fogják értékelni a komolyabb szakmában, kis k...vának fogják tekinteni és senkit nem fog érdekelni szakmailag mit tud.
Ettől még vannak olyan szakmák (pl. modellszakma, média, szépségipar) ahol az előrejutásért biz' térdelni kell, vagy a szereposztó díványra feküdni, de ez van, csak elfogadják valahogy amikor számolgatják utána a pénzt.
#10:
"Aki meg nem, pont annyit is ér."
Miért is? Mérnökként én nem is dolgoznék olyan helyen, ahol az alapján ítélnének meg, hogy hajlandó vagyok-e letérdelni!
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!