Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karriert építő nők. Hogy sikerült elfogadni hogy néha néha le kell térdelni, vagy ágyba kell bújni? 22/l
Elnézést hogy férfiként válaszolok: alap! A lelkük nem érdekel, aki a karrierért ilyet vállal, az annyit is ér. Ha én nem teszem meg, megteszi más férfi és megteszi az adott hölgy is.
Nincs mit ápolni a lelkükön, használati tárgyak.Ez meg üzlet, olyan, mintha valamit vásárolnék.
Férfi, 39, középvezető
Nem kell ilyeneket csinálni, csak a tehetségtelen qrváknak.
De azok eleve nem építenek karriert, csak sugar daddyket keresnek oszt kész.
Soha nem térdeltem le, vagy bújtam ágyba egy pozícióért. Mégis sikerült feljebb jutnom. A munkatapasztalat, a hozzáértés, a munkához való hozzáállás elég volt az érvényesüléshez.
És a vezetőik tisztelnek, nem kapcarongyként bánnak velem.
Tudod, így is lehet.
Második és negyedik!
Nyilván ti tudjátok a frankót, más meg hülye. Hogyne:-)
És most itt bizonygassam, miket megtettem egy-egy előléptetésért?
Nem fogok.
Bocs, de erre megint reagálok. Minden nő megvehető! MIND! Csak az ár a kérdés. Előbb vagy utóbb, de a nagyon nagy többség lefekszik-letérdel a pénzért-hatalomért. Aki meg nem, pont annyit is ér.
Egyes-hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!