Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 4 hónapja ismerjük egymást,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapja ismerjük egymást, de még nem volt szex. Ez már túl sok idő?

Figyelt kérdés

Ezalatt kb 10x találkoztunk. Még nem voltunk olyan helyzetben hogy megtörténhessen. Pedig szerintem már ő is akarja. Leginkább az a baj hogy kicsit félek hozzá közeledni mert nincs sok tapasztalatom.

22 évesek vagyunk.

Gáz ennyi ideig húzni az időt?

2019. nov. 7. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz ezt ti érzitek.
2019. nov. 7. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem gáz lenne, mint ahogy az is, hogy csak kéthetente tudok találkozni vele. De nem vagyunk egyformák. Ha nektek jó így...
2019. nov. 7. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hozd szóba a dolgot nála. Valószínűleg nem csak benned merült fel, hogy mi a szar van már.
2019. nov. 7. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Valamerre mozdulj ki mert 4 hónap sok ahhoz hogy kisérgesd.

Menjetek lakásra. Nem kell nekiesni mint borjú az anyjának, csak szépen fokozatosan ismerkedjetek egymás testével. Ha a kezimunka meg az orál jól müködik akkor jöhet a dugás.

2019. nov. 7. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Ebben a korban kicsit fura. Mármint ez az egész bénázás, mert akik már "haladóbbak", azok nem szokták latolgatni, hogy vajon mikor kezdjünk szexelni. Van egy alap vonzalom, össze kell jönni, csábítsátok el egymást, elvégre ezért vagytok együtt, nem? Aztán ha egyszer ott találod magad, hogy leteperted és elég szenvedélyesek a csókok, akkor jönni fog a többi móka.

Az hogy nincs olyan helyzetetek, mert mindketten szülőknél laktok, és mindenkinél tele van a ház, az tényleg szívás, de egyszer el kell kezdeni beszélni róla, mert máshogy nem fog előrébb menni a történet. Ha fiú vagy, még annyi jótanács, hogy ne a szexre akarj ráfeszülni, sokkal jobb összebújni egy kanapén, egy film előtt, és ha már túl vagytok azon a szinten hogy még a tapizás is ijesztő, akkor törődéssel szépen finoman lehet kibontakozni.

2019. nov. 8. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:
ha az elején nem lépett le,akkor jó eséllyel jó vagy nála a szexre is. nem értem a tökölést,hiszen ennek be kell következnie-mármint hogy szexeltek- remélem a fenék,mell fogdosáson,csókolózáson azért túl vagytok már... értem én hogy nem szabad elkapkodni,na de 4 hónap és semmi?!
2019. nov. 8. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, 4 hónap alatt 10x találkozó azaz kb. 2 hetente már inkább gáz. Azt gondolom mondani sem kell, hogy az ágy előtt talán kezdj a csókkal, tipi-tapi stb. és csak utána minden más. Egyébként akkor történik meg amikor mindketten úgy érzitek, s persze az idő és a hely is adott hozzá. Van akinek az első randin másoknak fél év után, nincs benne etalon, nem kell senkit majmolni a Ti kapcsolatotok csináljátok ahogy nektek jólesik!
2019. nov. 8. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:
4 hónap alatt 10x ... Biztos hogy akartok egymástól valamit? Eléggé gyér ez a rendszeresség szerintem.
2019. nov. 9. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!