Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy lány egyáltalán nem akar tablettát szedni?

Figyelt kérdés

2019. nov. 7. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pàrom rá vett pár éve, hogy szedjek fogamzàsgàtlót, mert hogy milyen jó és minden komoly kapcsolatban èlő szed.

Na hát azóta is bànom.

Több fajtát is szedtem, mert mindegyiknèl volt egy csomó mellékhatás.

Libidóm 0 lett, hüvelyszàrasságom lett, még sikosítóval is megrepedt a gàt részen a bőröm. Minden hónapban hüvely fertőzésem volt. Orvostól orvoshoz mentem.

Nem, nem a pàromtól kaptam el, mert ahogy abba hagytam a szedését minden tünet elmúlt.

Szóval nekem csak rossz tapasztalatom volt.

Ès akàrki akármit mond nekem, k**vàra nem egészséges. Hormonokkal nyúlnak bele a szervezet természetes folyamatàba.

2019. nov. 8. 01:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mar tiz eve,h abbahagytam a fogamzasgatlot es meg mindig epilalnom kel a szodt a teljes arcomrol heti 2-3-szor,hogy ne fakadjak sirva tukorbe nezeskor, hetente a mellszoroket es hasszoroket letepni!

Soha nem jon helyre,amibe beleszoltak gyogyszerrel.

Minden heten huvelygombam volt,a mai napig serulekeny es szaraz lett a huvelyem.

2019. nov. 8. 03:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ő szervezete, ő döntése. Teljesen érthető dolog.
2019. nov. 8. 07:40
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akarok gumit húzni. Ha nem tablettázik akkor marad a hormongyűrű, a spermicid zselé, vagy az injekció, eselteg férfiak számára kapható tabletta vagy ilyesmi. Vagy a naptár módszer és felkészülünk arra ha gyerekünk lenne.
2019. nov. 9. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!