Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány egyáltalán nem akar tablettát szedni?
Pàrom rá vett pár éve, hogy szedjek fogamzàsgàtlót, mert hogy milyen jó és minden komoly kapcsolatban èlő szed.
Na hát azóta is bànom.
Több fajtát is szedtem, mert mindegyiknèl volt egy csomó mellékhatás.
Libidóm 0 lett, hüvelyszàrasságom lett, még sikosítóval is megrepedt a gàt részen a bőröm. Minden hónapban hüvely fertőzésem volt. Orvostól orvoshoz mentem.
Nem, nem a pàromtól kaptam el, mert ahogy abba hagytam a szedését minden tünet elmúlt.
Szóval nekem csak rossz tapasztalatom volt.
Ès akàrki akármit mond nekem, k**vàra nem egészséges. Hormonokkal nyúlnak bele a szervezet természetes folyamatàba.
Mar tiz eve,h abbahagytam a fogamzasgatlot es meg mindig epilalnom kel a szodt a teljes arcomrol heti 2-3-szor,hogy ne fakadjak sirva tukorbe nezeskor, hetente a mellszoroket es hasszoroket letepni!
Soha nem jon helyre,amibe beleszoltak gyogyszerrel.
Minden heten huvelygombam volt,a mai napig serulekeny es szaraz lett a huvelyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!