Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan fiatal lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiatal lány vagy nő, aki nem akar lefogyni?

Figyelt kérdés
Az összes vinnyog, hogy jaj de kövér vagyok, ebből áll a napjuk.
2019. szept. 25. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Én az 50 kilómmal nem nyavalygok amiatt, hogy fogyni akarok. De a barátnőimtől sem hallottam ilyet.
2019. szept. 25. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
55 kiló vagyok, nem akarok fogyni. :D
2019. szept. 25. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
létezik kb az összes kövér nő nyavajog hogy jaj a pajzsmirigyem meg fogadjanak el olyannak amilyen vagyok
2019. szept. 25. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarok lefogyni, izmos(abb) akarok lenni.
2019. szept. 25. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak igen akik nem akarnak vekonyak lenni.

Sokan panaszkodnak de nincs kitartasuk es eleg eros jellemuk ahhoz h le is fogyjanak.

Es sokan vannak akik betegseg miatt alig v nagyon nehezen tudnak csak fogyni, ez igazi tortura, panaszkodnak de jogosan, hiaba tartjak az etkezes sportot igy is lassu a fejlodesuk.

2019. szept. 25. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lefogyni, inkább formálni szeretném mégjobban a testem
2019. szept. 25. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:
igen, a kollégám aki szemben ült velem. Nyavalygott, hogy kövér, amíg tömte magába a sütit
2019. szept. 26. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!