Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális közeledésnek gondolná?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális közeledésnek gondolná?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy egyáltalán vállalnak-e olyant. Konkrétan: a szőrzetemet szeretném rövidíttetni. Vinnék hozzá ollót, hajnyíró gépet, meg fésűt is.

De ilyent gáz kérni egy kozmetikustól pl?

Mert technikaileg tuti meg tudná csinálni, semmi bonyolult vagy nehéz nincs benne, erre kb bárki képes lenne. Csak azért gondoltam első körben kozmetikusra, mert ők mégis csak emberi testekkel dolgoznak.

2019. nov. 7. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Tessék?
2019. nov. 7. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gondolná.

Nem kell vinned hozzá eszközöket van a kozmetikusnak is, de előtte egyeztetni kell vele h miért kérsz tőle időpontot stb, mert nem mindenki válal intim szőrtelenítést.

L

2019. nov. 7. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
második! Nem a fanszőrzetemet szeretném kezelésbe venni. Hanem combom, vádlim, seggemen a szőrt -nem legyantázni, hanem- rövidebbre nyíratni. Sajnos ott nem értem el és nem látom...
2019. nov. 7. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeresen csinálta. Hajnyíróval rövidíti a kívánt hosszúságra. Aztán vettem magamnak,így már én csinálom.Ha gyorsan nő a szőröd,egyszerűbb magadnak.
2019. nov. 12. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!