Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk megérzik egy lányon, ha annak nincs elég önbizalma?
Figyelt kérdés
Van valami, amire gondoltok közben?2019. nov. 7. 21:05
1/8 anonim válasza:
De még mennyire. Engem pont ez bátorít fel. :)
2/8 anonim válasza:
Persze.
Cuki dolog meg minden.. de kizárt, hogy önbizalomhiányos csajjal jöjjek össze, szexre meg aztán főleg nem invitálnám.
4/8 anonim válasza:
Nehéz határvonalat húzni az önbizalomhiány, a félelem, tudatos visszatartás, tartózkodás között. Eléggé összemosódnak ezek.
Ha a lány fél a szüzessége elvesztésével járó kisebb-nagyobb fájdalomtól, vérzés nagyságától, teherbeeséstől stb. könnyen azt hiheti a fiú, hogy nincs önbizalma (az is lehet, hogy tényleg nincs). Ugyancsak ez állhat fenn, ha a lány még várni akar a testi közeledéstől, mert előbb meg akarja ismerni a fiút. Sokszor ilyen esetben is önbizalomhiányt sejtenek a fiúk. Összegezve: sejthető az önbizalomhiány, de határozottan nehéz megállapítani, hacsak nem szakemberről van szó (pl. pszichológusról).
Ffi.
6/8 anonim válasza:
Nekem megfelelési kényszerem van, nem tudom, hogy észreveszik e...
8/8 anonim válasza:
Bárki megérzi a másik emberen ha nincs önbizalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!